Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - ranga na minusie i wypadanie itemów

Luq4327

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam range na minusie i dzis mialem na sobie pelerynke uciekiniera i pierscien lucy a i tak koles mnie zabil i wypadl mi szpon +9 5b z kd +4 ;/ jak to możliwe przecież jak mam na sobie pierscien lucy to nie powinno sie tak stac co o tym myslicie ?

xxx

Opublikowano

To robi tylko takie coś że nie widzą rangi....Ciągle masz ją na -.GZ że ranga na - i z takim itemem latasz.

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Pierścień Lucy

Pier%C5%9Bcie%C5%84_Lucy.jpg Opis: Na pierścieniu jest napisane: "Błogosławię Cię w imię Boga Smoków." Funkcja: Chroni przed wypadnięciem przedmiotu z ekwipunku w razie śmierci. Czas trwania: 4 godz.

xxx

Opublikowano

to ze masz pierscien to nie znaczy ze on zmienia ci ta range

on ja tylko chowa

jak masz 50 lvl i chociaz 1 rangi na - moze z cb cos wypasc

1363095337-U286162.png
Opublikowano

to ze masz pierscien to nie znaczy ze on zmienia ci ta range

on ja tylko chowa

jak masz 50 lvl i chociaz 1 rangi na - moze z cb cos wypasc

Fail - Peleryna Uciekieniera chowa przedmiot, a pierścien lucy chroni przed jego wypadnięciem.

A co do topicu, jest to dość dziwna sprawa, stało się to na PL czy jakimś privie, w każdym bądź razie itemu na pewno nie odzyskasz, chyba że jest to Bóg wcielony i mile odda Ci item. :D

Napisz do Gm'a lub supportu i wyjaśnij sprawe.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ehh pierścień NIE chroni na 100% gdy ktoś Cię zabije wypada Ci pierścień zamiast eq a są przypadki (W twoim tak jest) że wypada i eq. Niby to zależy od ilości rangi na - czy coś takiego.

Opublikowano

musial byc jakis bład ale ten co cie zabil musial miec radoche jak to bylo na globalu

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Kit wciska, śni o takim szponie pewnie posty nabija, no gościu sory ale nikomu się to nigdy nie wydarzyło, właściwie nigdy ludzie nie atakują kogoś z nautralnym bo to strata rangi a do tego jak masz pierścień item ci wypaść nie mógł ;] To pewnie nie było na plu wogóle

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP

Muszę cię zmartwić ale u mnie na s19 ale taki 86 se biega i zabija Hight LvL o tak sobie.. zabija se 1 czy 2 osoby dla zabawy ...

Daj SS tego szpona i udowodnij że nie kłamiesz....

Poza tym jest sporo bugów... tzn mogło to się zrobić po ostatniej konserwacji :) tak jak z Księgą umiejętności której treść jest pusta, ani te ku nie ma określenia dla jakiej to postaci itp

Też trochę wątpie że akurat to był szpon 5b +9 kd +4.. pewno troche sb czegoś dodałeś :)

Opublikowano

Daj SS tego szpona i udowodnij że nie kłamiesz....

Luq4327 nie prosi was o oddanie tej broni więc nie rozumiem po co wam jej screen. Oskarżenia typu " piszesz ten temat dla nabicia postów " nie jest odpowiedzią na zadane pytanie i tworzy zbędny spam.

Niestety - Metin2 to tylko gra i czasami tak po prostu jest.

Opublikowano

czysty nie fart na elitemt2 zrobiłem sobie całe eq wkoncu tarcze na 90 lvl hwanga ranga na minusie bo z bratem w pt i kolegami na wolnym stoje sobie z okrutnym na srodku nagle ktos na kamer modzie wywala mnie ze środka i po hwangu;/

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Z lucynką nie ma prawa wypaść jakikolwiek item, chyba, że samo go wyrzucisz..

Opublikowano

Z lucynką nie ma prawa wypaść jakikolwiek item, chyba, że samo go wyrzucisz..

Wypada pierscien nie raz miałem przypadek taki na dt wypadł pierscien i Boga 1.5k pz +7 kd+4 ale trudno to nei taki majątek ale 5b :P.

:Pomogłem "Wcisnij magiczny guzik.

Opublikowano

Ostry temat widze ! Przedmiotu nie odzyskasz bo niemasz dowodu np: filmiku. Bo ss nic nieda.

Po prostu wystąpił ci bug/błąd w grze na serwerze. Napisz o tym błędzie do suportu. Broni nie odzyskasz ale przynajmniej będą wiedzieli że jakieś błedy wystepuja na serwerze.

Pozdrawiam.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Pierścień lucy NIE DAJE 100% że ci item nie wypadnie. Na randze agresywny jest to prawie 100%, ale gdy masz powyżej agresywnego, tym bardziej okrutny, jest również dosyć duża szansa że wypadnie lucynka + eq.

Widzę sami znawcy tutaj są... Po co wprowadzacie ludzi w błąd gdy nie macie pewności?

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...