Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Garen i Yorick

Ukinar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam do was dwie sprawy.

1. Wg. was Garen może trzymać solo topa na dwóch? Gram np. drafty gdy w ich teamie jest 2 na topie a w naszej jeden (bo mamy junglera) i np. garen trzyma solo topa, jak on to robi? Podacie mi jakiś build

2. Czemu nie można Yorickiem grać?

Opublikowano

1. Pewnie ze sie da, a tu nie chodzi o build tylko o jego pasyw dzieki ktoremu może trzymać linie w nieskonczonosc

2. Bo wystapily jakies bugi w zwiazku z jego skillami, pewnie niedlugo bedzie mozna juz nim grac

deidara2.png

Opublikowano

1. Garen to typowa postać na solo topa. Tak jak up

2. Mordekaiser i Yorick są off bo pracują nad nimi - rozwiązują bugi.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

-99%! Dodatkowo warn za darmo!

Opublikowano

1. Pewnie ze sie da, a tu nie chodzi o build tylko o jego pasyw dzieki ktoremu może trzymać linie w nieskonczonosc

2. Bo wystapily jakies bugi w zwiazku z jego skillami, pewnie niedlugo bedzie mozna juz nim grac

Yorick nie ma żadnego passywa ,co by mu pozwalał stać na lini w nieskończoność...

Niedoczytanie moje.

1.Masz noobów ma topie

2.Bug,prawdopodobnie z jego ulti.Coś w związku z nowym skinem.

Opublikowano

Yorick nie ma żadnego passywa ,co by mu pozwalał stać na lini w nieskończoność...

On mówił o garenie...

Opublikowano

garen pasyw + jego sunfire cloak, potem z górki, sajlens i ciśniesz typów z osądu : > potem cofasz do turreta, regen wybijając jednocześnie miniony itd.

167161466687770313241.png

Opublikowano

build na garena

but i 3 poty

2 dorany

tluczek

warmog

atma

yourickiem nie mozna grac poniewaz jemu i mordowi popsul sie ult (nie dziala prawidlowo)

moze ci sie ten build spodoba ja osobiscie czesto wygrywam solo 2v1 na normalach nie widze w tym nic trudnego. Jest kilka postaci co cie jada na topie 1v1 najgorszy jest vlad:>

Opublikowano

1. Garen jest na solo top wręcz nie do pokonania ma pasyw tak mocno hilujący, że linie może trzymać praktycznie w nieskończoność.

2. Z tego co mi wiadomo wystąpiły jakieś błędy.

Gram w League of Legends

Jeśli w czymś pomogłem daj +

A jeśli w czymś mogę pomóc w sprawie LoL to napisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...