Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]czy warto grać w 4 story?

piotr.b7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no chcę się upewnić czy warto bo nie chcem zapełniać se kompa zbędnymi plikami :D

podawajcie +

potem -

dotyczące tej gry :)

76561198083326218.png

Opublikowano

+ ruzbudowana, łatwo wbic lvl, poznaje sie nowych fajnych graczy, wciąga na dłuuugo.

- TROCHĘ ciężko kasy zdobyc no i to tyle..

Moja opinia: Grałem w to, ogólnie fajna gra, polecam.

Opublikowano

Mam jedną uwagę. Skoro piszecie już, że to nudna, nieciekawa gra to podawajcie chociaż po 2 powody, dlaczego ktoś miałby nie zagrać w tą grę.

Polecam Ci ją jak najbardziej. Dlaczego ?

Dość łatwo się expi, szybko zdobywa się eq i kasę i nie ciężko o nowych znajomych w grze i dobrą gildię ;)

transformersi.png

Kolor purpury, dziwko !

muzyka.gif

Znienawidzony przez miliony, kochany przez niewielu.

| Members |

Opublikowano

4story ma więcej plusów niż minusów. Fajni ludzie, wojny, bitwy o zamki, pvp, areny, gildie, grafika +

Wolny exp, trudno o kase i zbroje, malo eventow... -

Myślę ze jesli lubisz takiego typu gry to powinienies zainstalowac 4s i sie rozejrzec :rolleyes:

Opublikowano

@ Up

Wolny exp , trudno o zbroję ? Nie powiedziałbym, no ale każdy ma swoją opinię na ten temat ;)

transformersi.png

Kolor purpury, dziwko !

muzyka.gif

Znienawidzony przez miliony, kochany przez niewielu.

| Members |

Opublikowano

Exp może nie jest aż tak trudny , wydasz trochę srebra i zakupujesz zadanie x1.5 i chodzisz swojego czasu na pieczątki ...

Jak masz więcej kasy to doładowujesz kk i zakupujesz 2x exp i expisz na Tajnym Dokumencie .

A jeżeli chodzi o zbroje to moim zdaniem trudno o taką +18 Pvp dla kogoś kto dopiero zaczyna i nie ma pojęcia o grze .

Trudno w sensie zarobkowym , trudno jest na coś uzbierać bo kasa tam nie spada z nieba . Jeżeli chcesz mieć eq to masz 2 opcje :

-Ulepszasz sam

-Zbierasz G (trochę to zajmuje-zależy jak kto zarabia) i kupujesz Eq

bleach%20tag.png
Opublikowano

Moim zdaniem ta gra jest taka sobie, zacznę od expienia, łatwo wbić Lv ale expienie jest zazwyczaj monotonne, poza tym nie łatwo jest znaleźć dobre expowisko (mowa tu o Tajnym Dokumencie), bo lata dam dużo graczy z innego królestwa i po prostu cały czas dedasz, małe obszary expowisk powodują że nie ma miejsca gdzie expić i większość graczy po prostu ''ksuje''. Jak chcesz sobie porządnie poexpić to polecam rano (4:00-7:00) lub wieczór (22:00-4:00). Pozatym jeżeli nie przeznaczysz pieniędzy na Item Shop to o dobrym EQ możesz zapomnieć. A i jeszcze nie ma żadnych rozrywek oprócz wojen (nie ma tam czegoś takiego jak pójście na DT z kolegami, rozwalanie jakiś kamieni itp.) Oto moje plusy i minusy gry:

+ Świetna grafika,kolorowo i tak leśnie.

+ Duży wybór klas i profesji.

+ Łatwe wbijanie Lvli.

- Monotonna, szybko się nudzi.

- Małe obszary do expienia.

- Praktycznie gra opiera się na expieniu i PvP, nie ma żadnych innych rozrywek, oprócz wojen.

- Trzeba wydać na IS żeby mieć PRO EQ.

Ogólna ocena gry według mnie to 6/10 ŚREDNIO POLECAM.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

Szybko się wbija lvl(do 25 potem coraz ciężej). Trudno zdobyć kase, ale jak sie już troche uzbierało warto iść na papier kamień nożyce, by zarobić .

Fajna gra, grałem w nią.

Opublikowano

Nie polecam dziecinna gra . Nudny exp chwile w to grałem 2 lata temu ale nic ciekawego !

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

+ Gra posiada rozbudowany system map oraz wiele questów.

-Teoretycznie gra jest darmowa , ale sam wydałem na ta grę w przeciągu 2 lat ok.3000 zł.

Ciężko zrobić dobre wyposażenie w posiadając małe doświadczenie w grze oraz małe fundusze.

Gra coraz więcej tak zwanych "noobów".

Moja ocena mi gra przypadła do gustu ponieważ łączy w sobie cechy wow-a ,którego bardzo lubię oraz z małą mieszanką metina.

moja ocena od 1-10 to 8.5.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...