Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kalkulator by Mathias

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

tak z nudów zrobiłem sobie na szybkiego kalkulator i postanowiłem go tutaj wrzucić. Może się komuś przyda :P

Screen:

1328803726-U392805.png

Download:

http://www.speedyshare.com/7VuyP/Kalkulator-by-Mathias.exe

Skan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/045daf6e64e3b704dcac535792f8b6949d6aa307/f5bfbcabc00a73c89dc503edc3e65a9165038b2d

Pozdrawiam, Mathias

:)

Opublikowano

@up lol jaki plagiat? Nie no co ty nie lubię tak robić serio. A tak po za tym to dopiero teraz widzę pierwszy raz ten temat i dużo jest podobnych kalkulatorów. Wystarczy, że są pisane w aplikacji C++ ( i to wygląda jak "wiersz poleceń" w akcesoriach ) Czarne tło wygląda taki sam, tylko mogą byc kolory i napisy inne lub podobne :)

A tak wiem, że jest to poziom jak to napisałeś "wodorostów", ale mówię nudziło mi się trochę więc tak sobie coś napisałem xD A że pomyślałem o tym dziale to może komuś się przyda hehe...

Opublikowano
i dużo jest podobnych kalkulatorów

i to jest dobry argument za tym, aby nie wrzucać takich rzeczy

@2down, nie uważam, że nie możesz, tylko, że takie rzeczy są tu już nie potrzebne

ps. Może kod dasz.

Opublikowano

i to jest dobry argument za tym, aby nie wrzucać takich rzeczy

Cytat z opisu działu....

Jesteś autorem programu/moda/cheata? To jest miejsce dla Ciebie
Zrobiłem to miałem prawo wstawić :)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W konsoli.... Jednym słowem kwas... bo jak ktoś zielony takie coś zauważy to prędzej zamknie zanim co kolwiek przeczyta..

Zrób kalkulator w Windows Form Application wygląda to wtedy normalnie jest okienko możesz jakieś tło dodać.. W konsoli to...można sobie hello world potrenować ale bez przesady z kalkulatorami :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Weteran
Opublikowano

W konsoli.... Jednym słowem kwas... bo jak ktoś zielony takie coś zauważy to prędzej zamknie zanim co kolwiek przeczyta..

Zrób kalkulator w Windows Form Application wygląda to wtedy normalnie jest okienko możesz jakieś tło dodać.. W konsoli to...można sobie hello world potrenować ale bez przesady z kalkulatorami :)

Bez przesady, w konsoli, jak się potrafi, dość fajny interfejs można zrobić, po za tym jest ten cudowny klimat : >

Zobacz np. to http://www.mpcforum.pl/topic/554868-xaubot-nowy-uniwersalny-bot-nagrywajacy-nasze-poczynania-na-pulpicie/.

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dodałem nowy download. Możecie dzielić się kalkulatorem :D

@down mam do tego prawo :D

Oczywiście, że masz, jednak jedyne co osiągniesz to kompromitację i pokazujesz swój brak kompetencji.

Pozdrawiam :)

mjut.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...