Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gry Rankingowe

Z1b1teD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem z gramy Rankingowi Solo/Duo . Już 3 gra z rzędu (Grałem dopiero 6) i co mi dobrze z kimś idzie na linij to znajdzie się feeder na którejś z linij i przegrywam i mam już tego dosyć . A dostałem wiadomość , żeby było widać ile mam Elo i pokazywało mi moje wygrane z rankedów muszę zagrać 10 x solo/duo , a czym więcej przegranych tym gorsze elo i ciężej je nadrobić . Proszę o pomoc bo mam dośc przegranych.

PS. Mam 2 wygrane i 4 przegrane.

Opublikowano

A co my ci mamy pomóc? Nasza wina że trafiasz noob team? Znajdź sobie kolegę do gry bo to nie jest tylko Solo tylko Solo/DUO i idź z nim na linie...

Opublikowano

Znajdź sobie stały team 5 osobowy i z nimi graj. Lepsze zgranie i nie ma przypadkowych noobów w teamie

Tylko że elo teamowie nie idzie do solo.

Opublikowano

Skoro ty jesteś pro elo koksem to gracie tak:

Twój team:

- Pro elo koks

-noob

-noob

-noob

-noob

vs.

-noob

-noob

-noob

-noob

-noob

Teoretycznie jeśli jesteś dobrym graczem, to nie powinieneś mieć poblemów w wygraną na niskim elo.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Najlepiej grać (o ile w duo ) Mid i solo top . Gwarantujecie sobie 2 linie więc . Ew . Mid/Top + jungler i macie ganki .

Opublikowano

oj tam nie rozpaczaj tak, mialem 30;5 irelia i lose:> na bocie graves mial 18;2 w 20min i cze :) watpie ze kiedys ktos trafil na idealny team ze nikt nie lami. Czasem sie patrzy ze ktos nie daje rady a ty tez dajesz dupy na lini...

Opublikowano

Powiem tak , jeżeli masz niskie elo to nie idź z kumplem na bota support + ad ranged carry bo się nie opłaca.

Wy wygracie lejna , ale top i mid przegrają i nic z tego nie wyjdzie.

Dopiero na wyższym elo kombinacja support + ranged carry się sprawdza jak dla mnie. :)

xxcafs.png
Opublikowano

Aha też tak mam... Ostatnio miałem rankeda z dwoma polaczkami to na bota poszli talon+yi kurwa padaka... I nafeedowali szybko i GG.

Jak ja to mówię: Love retards on rankeds.

s

Opublikowano

Nie rozumiem tego całego puaczu o elo hell.

Załatwiłem sobie konto od kolegi ~1250 na początku ,teraz 1365.

[Praktycznie] wszystkie gry wycarrowane, nawet gdy grałem z support vayne to wygrałem...

post-483092-0-57289400-1328904267_thumb.png

Opublikowano

Ja mam zawsze tak, ze jak gram z kolega to tylko ja i on ogarniamy a reszta naszego Teamu to nooby a w przeciwnym same koxy. + jeszcze taka moja rada dodawaj po przegranym meczu noobow do listy ignorowanych, poniewaz potem Ci ich nie wyszuka :)

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...