Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kostki rubika czy dobre?

Lojtas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh, jeśli chcesz komuś dać ją jako prezent to dwójka, jest niezwykła co może ucieszyć :).

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Hmm ja na twoim miejscu wybrałbym HEX. Kupiłem ją rok temu, ale jej wadą jest to, że jeśli nie psikniesz spray'em silikonowym albo smarem to będzie kicha,a kostka będzie się zawieszać (po zaaplikowaniu spray'a, jest całkiem niezła, ale szału nie ma) warto tez zwrócić uwagę na egzemplarz, jednak w tym przypadku ciężko będzie, bo zamawiasz przez Internet. Jak chcesz kupić dobrą kostkę to kup FII, cena trochę wyższa ale idzie jak burza (jedyna wadą są szybko zużywające się naklejki, które są groszowymi sprawami).

Mam nadzieje że pomogłem.

@edit Co do 2 kostki to nie wiem jak będzie się sprawować, ale jesli miałbym wybierać spośród nich wybrałbym pierwszą.

BOISZ SIĘ ŚMIERCI ???CHCESZ WYJŚĆ??? ZA PÓŹNO "WALCZ A PRZEŻYJESZ"

ZOBACZ NA WŁASNE OCZY JAKIE REGUŁY RZĄDZĄ ŚMIERCIONOŚNYM SZEŚCIANEM!

ff20051125a2a.jpg

CUBE ZERO ! KLAUSTROFOBIA, STRACH CHCESZ WIĘCEJ??

Opublikowano

HEX-a, dobra standardowa kostka do układania może jak nabierzesz wprawy i poznasz układy zmieścisz sie po kilku miesiącach w 30-40s by ją ułożyć

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Bywalec
Opublikowano

myśle że ta pierwsza jest fajniejsza bo taka klasyczna lepiej pasuje na prezent

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...