Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecrafterzy Freebuild | 250 slotów | Nether | Creative | Surowcowa | 24/7 | VIPy

lolek321q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UfL92.png

vs84O.png

vIpsP.png

HdIvl.png

WyCj2.png

HzVC1.png

(dla leniwych: fb.mcpolska.eu)

ZQU2C.png

JuEvM.png

hupue.png

YZ5si.png

GsFzG.png

Jak rozpocząć grę na serwerze Minecrafterzy Freebuild?

UhL8T.png

v1B0N.png

qITnS.png

bVSE7.png

AmkJm.png

Fucnv.png

Q3rVK.png

VIPY MAJĄ DOSTĘP DO MAPY CREATIVE!!!

KpjBc.png

Mp5R8.jpg

sF7T0.jpg

3n7W9.jpg

6Zzp9.jpg

dAA6V.jpg

MmFXF.jpg

oRSdi.jpg

ZAPRASZAMY!

Opublikowano

Mam prosbe jak wchodzicie na serwer zapoznajcie sie z tabliczkami odnosnie dzialek chociaz na poczatek. Jak chcecie kupic dzialke zbieracie przez Jobs kase i klikacie potem prawym na tabliczke z wolna dzialka(tak samo sklepy/szklarnie) tylko dzialki dla firmy vipow nadaje mod.

Co do hotelu to jest w przygotowaniu ale bedzie on przeznaczony dla "turystow" (nazywam tak graczy, ktorzy zwiedzaja serwery ale na nich rzadko graja)

Opublikowano

Prace techniczne od godziny 18:45 na prosbe graczy i fixniecie mapy surowcowej po wiecej aktualnych informacji zapraszam na forum:) Za niedogodnosci przepraszamy. Serwer powinien dzis jeszcze wstac. W czasie wolnym zapraszamy na nasz serwer Surv sv.mcpolska.eu:25575

Opublikowano

Jak nie dziala? W ogole moj znajomy rejestrowal sie okolo 20 i wszystko trybilo,a dzis sie pytalem graczy, ktorzy dopiero co sie zarejestrowali

i nie mieli zadnego problemu.

Opublikowano

Zapraszam na serwer i odswiezam tymczasowo zwiekszone sloty do 75

W przygotowaniu;

-miasto Mineville oraz okoliczne tereny (wieksze dzialki i tańsze firmy dla ludzi budujących ciekawe budowle i aspirujących do rangi budowniczy

-projekt wieś(cos dla fanow wlasnej chodowli krów i owiec oraz sypiania z kurczakami<mozliwosc zakupienia zwierzat wiejskich pod chodowle oraz pol uprawnych>

-arena(faza projektu)

Jesli zauwazycie problemy z wydajnoscia bezzwlocznie zgloscie to do administracji.

ps. Jesli ktos uwaza,ze buduje ciekawie zapraszamy do skladania podan na forum serwera i aplikowanie na range budowniczego:)

Opublikowano

Odświeżam

ps. A tu mala prezentacje tego,ze serwer cieszy się ciągle rosnącą popularnością ale nadal mamy miejsca dla nowych graczy.

F5JFN.png

Opublikowano

Refresh

@update

w planach 1 event stały (cos na ksztalt podziemii czy instancji raidowej z wowa z elementami zrecznosciowymi i logicznymi)<--wiem ze taki event nie jest spotykany na fb ale bedzie milym urozmaiceniem popoludnia

Opublikowano

Zapraszamy serdecznie do sprawdzenia serwera.

ps. nadal potrzeba projektantów (budowniczych) którzy dzięki swojej pracy i budowlom pomogą upiększać serwer. Na ta range nie jest wymagany staż ale mile widziany. Głównym atutem będzie jednak portfolio(prace z singla innych serwerów z potwierdzeniem tabliczka prawa własności) oraz wykazanie się w krótkim sprawdzianie umiejętności. W zamian oferujemy tryb creative i część uprawnień vipowskich (flymode teleport itp). Jesli osoba sie sprawdzi na stanowisku uzyska dostep do szerszej czesci mapy i takie pluginy jak WE i VS.

Opublikowano

Hmmm , a jak się "rozrośniecie" to wgracie nowe pluginy? Ja polecam osobiście Towny i McMmo

Opublikowano

Znaczy powiem tak, serwer w aspekcie ilości czynności i możliwości dla graczy rozrasta się cały czas. Co do pluginów to kwestia ilości vipów i sponsorów, którzy wspomagają nas. W planach jest większy dedyk tyle ze koszt takiego dedyka to 250 zl miesięcznie a obecny serwer stoi na hostingu,który dostaliśmy za free. W planach są nowe pluginy ale głownie dla rozrywki graczy. Chociaż dużo zależy od tego jakie propozycje padają na naszym forum. Co do towny to wydaje on się mało potrzebny z tego wzgledu ze planujemy dodać opcje wykupowania<za sms lub kasę w grze. Coś na kształt kidmoda (o ile H@ się zgodzi i będzie to sensownie wyglądać), który dostawał by cuboid pod wiosek (powiedzmy np 100 x100) i sam rekrutował do wioski ludzi, przydzielając zadania,domy może i profesje, a jedynym warunkiem zewnętrznym byłoby poprowadzenie drogi z czarnej wełny.(ot takie zboczenie bo na serwerze nie ma dużo dróżek o szerokości "3" ale "asfalt" i chodniki)

Co do McMmo to na FB/Surv nie bardzo mi pasuje chociaż to pytanie bardziej do H@ niż do mnie (jestem projektantem) ale jakbyś to widział w ogóle

ps. co do rozrastania się to taki mały bonus poniżej (był lag przy 80 ale wywaliliśmy mape FUN i admini obiecali pogrzebać w bebechach aby usprawnić ( mapa fun to taki projekt z CTF TDM i 1vs1 ale to da rade zrobić gdzie indziej albo dodać osobna po przenosinach na większy dedyk)

ps2. mam nadzieję, że udzieliłem wyczerpującej odpowiedzi na twoje pytania, a jeśli nie to daj jakieś pytania pomocnicze

ZM3NN.png

Opublikowano

refresh

Z nowości mogę dodać tyle,ze dzięki pomocy graczy i środkom, admina przeniesiemy się w najbliższym czasie na lepszy dedyk ( 24 GB ram). Co to zmieni?

- Przede wszystkim powiększy mapę (yay głownie dla projektantów ale dla graczy też)

- Pozwoli na bezstresowa i bezlagową grę chociaż teraz nie ma tragedii

- Zwiększy ilość slotów (nie mam pojęcia ile bo nie znam sie na tym

- Pojawi się mapa Fun ( areny, battlegroundy i inne tałatajstwo do pvp i fun)

- Samochody (nie wiem, który plugin ale drogi i autostrady nabiorą wreszcie sensu)

- Szereg zmian, które nie przyszły mi w tym momencie do głowy lub o których nie wiem

Jak ktoś ma ciekawą propozycje pisać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...