Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Orc Fighter skille

Socom95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Gram Orc Fighter i nie wiem w jakie skille pakować. W co sie opłaca dawać, a w co nie. Mam już 18 lvl i zaraz będę robić quest na orca ridera

Proszę o pomoc!

snikersproject1.png
Opublikowano

Będe grał destro, na razie mam 28lvl :] Nie wiem czy dać pkt. w Boost Hp, Vital Force i Fast Hp recovery.

Na razie mam:

Battle road, Rage, Heavy armor mastery, Sword/Blund weapon mastery, Armor Mastery, Power Smash, Power Strike, Accuracy, Vicious Stance i Iron Body.

Pewnie połowa nie potrzebna ale nie wiedziałem w co dać.

Jak coś to gram Swordem

@

Aa i może mi ktoś napisać jaki miecz nosić na D grade? Bo mam scrolle do ulepszania. Na razie nosze Bound Lesser Giant's Sword

snikersproject1.png
Opublikowano

Generalnie to SP z questów na globalu masz tyle, że możesz kupić wszystkie skille...

24764889.png

Zamknęli mi serwery do Fify 10...

Dzikimati1972.png

bitwalineage2ryspz4.png

Opublikowano

Do destra bierzesz z tego co pamiętam all pasywy oprócz tych na fisty itd .

Skille to samo all oprócz tych na fisty . Miecz D grade jak już zrobisz qesta kupisz u tych w administracji . Napisz dziś na gg to dokładnie Ci powiem .

Opublikowano

Spoko. To tak dopiero za godz. wejde bo teraz na komie jestem.

@tylko tam też są skille na inny rodzaj broni. Bo ja np wale ze sworda, a tez jest typ broni na "p"(nie pamietam dokladnie jek się nazywają)

snikersproject1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...