Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odzyskać skradzione konto steam?

PawloMix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dziś logując się na steam'a wyskoczyło, że hasło jest złe, ok. Wszedłem na mail'a i pisze " This email message confirms that your Steam account contact email address has been successfully changed. " Mail zmieniony itp. a ja nic nie akceptowałem itp. jak mogę odzyskać konto ? Nikomu nie dawałem hasła, a miałem trudne, ogółem strasznie długie z cyframi, małymi i dużymi literami. Proszę, jak je odzyskać?

Opublikowano

Potrzebujesz dowodu, że to było Twoje konto, pisz do supportu i zrób np. skan key'a z numerem ticket'a.

Z jakim numerem ticket'a ? -.-

Opublikowano

Tak, ale co to da jak zeskanuje, to nic nie da, przez skanowanie nie dostane hasła do mojego konta. Poza tym, nie odzyskam konta, bo mail też mi ukradł, nie ukradł, ale zmienił mi na swój :(.

Opublikowano

po co sie tłumaczysz i marudzisz zamiast pisać do supportu?

ich nie obchodzi w jaki sposób ci ukradziono konto czy maila , udowodnij że konto jest/było twoje to odzyskasz, nie ma żadnego innego sposobu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

po co sie tłumaczysz i marudzisz zamiast pisać do supportu?

ich nie obchodzi w jaki sposób ci ukradziono konto czy maila , udowodnij że konto jest/było twoje to odzyskasz, nie ma żadnego innego sposobu

Człowieku, ale rozumiesz, że oni nie przyjmą mojego zgłoszenia ,bo nie mam tego zasranego key'a? A tam jak się wysyła trzeba podać "CD - KEY" -.-.

A gdy wpiszę "291395290251" czy coś, to oni tego nie przyjmą i takie zgłoszenie zignorują, poza tym ten chu* co mi ukradł, znał mój mail, nie wiadomo skąd i konto shackowane zostało o godz. 5:20, więc to nie keylogger, bo komputer był wyłączony. Żal mi takich dzieci, i moje gry typu : Saints Row 3, Mw 3, Mw 2, Black ops, mafia II i inne poszły się je*ać, jakoś przez 2lata albo ponad wszystko było ok. nie było kradzieży, a teraz skurw*ele nie chcą se gier kupować. Dzięki takim skur*ielom, niech wprowadzą ACTA i niech takie dzieci pójdą do poprawczaka.

Opublikowano

Tak to jest jak się kupuje klucze na allegro i nie zapisuje / nie dostaje się skanów tych kluczy od sprzedawcy. Jeśli masz którąś z tych gier w pudełku, to musisz mieć klucz. Chyba, że przez Steama kupowałeś, to też są te kartki do drukowania.

Opublikowano

sorry to nie mój i nasz problem że ty nie masz jak udowodnić własności do klucza, pisze ci to wyraźnie w regulaminie i umowie którą zawierasz z serwisem rejestrując konto

skoro masz tyle gier na nim nakupowanych to przynajmniej na jedną powinieneś mieć legalny klucz z dokumentem kupna i jak wyżej ci napisano pudełkiem czy jakimkolwiek świstkiem potwierdzającym oryginalnośc, to już wystarczy do zablokowania całego konta steam z przypisanym keyem z dowolnej gry jaka na nim jest.

myśleć a nie narzekać, im szybciej to zrobisz tym szybciej zablokują i bo można odzyskać stare konto nawet po zmianie emaila, support może cofnąć przypisanie emailu nowego do konta przypisując na powrót stary

zmien hasła na email, pytania pomocnicze do odzyskania hasła czy numer sms , bo ktoś kto to zrobił musiał mieć dostęp do twojego komputera nie ważne jak ale miał

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

powiem tak: nie pierdol, że nie masz do żadnej gry cd-keya - bo wyjdzie, że to ty chcesz zajebać konto.

Saints Row 3, Mw 3, Mw 2, Black ops, mafia II i inne

I może wszystkie gry kupowałeś na allegro? Od jakiejś musisz mieć pudełko/key. Bo ja nie wywalam wszystkiego po wpisaniu keya ^ ^

Masz jeszcze tajne pytanie - nawet jak koleś zajebał ci konto to są szanse, że nie zmienił

76561198034810506.png

Opublikowano

I co? Teraz Ty masz problem. Ściągnąłeś jakiegoś keylogger'a, albo zalogowałeś się na jakimś gównie i masz! Było kupić jakąkolwiek grę na steama pudełkową, to byś nie miał problemu. Teraz to nie nasza sprawa, jeżeli kupowałeś, np. na allegro, czy przez sklep steamowy.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

mi kiedyś ukradli jedyne , a klucz do cs miałem przez strone z cd keyami , więc wysłałem im ss z emailem i keyem i wszystko w porządku , wiem , że przez rejestr można w Dead Space cd key zobaczyć , ale nie wiem co z innymi grami

Opublikowano

Tak to jest jak się kupuje klucze na allegro i nie zapisuje / nie dostaje się skanów tych kluczy od sprzedawcy. Jeśli masz którąś z tych gier w pudełku, to musisz mieć klucz. Chyba, że przez Steama kupowałeś, to też są te kartki do drukowania.

Czyli np. gdy kupiłem sobie grę w empiku, to mogę przepisać ten key np. z mw3 i będzie ok?

I co? Teraz Ty masz problem. Ściągnąłeś jakiegoś keylogger'a, albo zalogowałeś się na jakimś gównie i masz! Było kupić jakąkolwiek grę na steama pudełkową, to byś nie miał problemu. Teraz to nie nasza sprawa, jeżeli kupowałeś, np. na allegro, czy przez sklep steamowy.

Skanowałem kompa, miałem jakieś wirusy, ale je usunąłem i już nie powinno być problemu co do kont, lub czegoś, a poza tym zapewne nie zrobił to keylogger tylko jakaś osoba.

mi kiedyś ukradli jedyne , a klucz do cs miałem przez strone z cd keyami , więc wysłałem im ss z emailem i keyem i wszystko w porządku , wiem , że przez rejestr można w Dead Space cd key zobaczyć , ale nie wiem co z innymi grami

Ahh, bardzo chciałbym to konto odzyskać ;(.

sorry to nie mój i nasz problem że ty nie masz jak udowodnić własności do klucza, pisze ci to wyraźnie w regulaminie i umowie którą zawierasz z serwisem rejestrując konto

skoro masz tyle gier na nim nakupowanych to przynajmniej na jedną powinieneś mieć legalny klucz z dokumentem kupna i jak wyżej ci napisano pudełkiem czy jakimkolwiek świstkiem potwierdzającym oryginalnośc, to już wystarczy do zablokowania całego konta steam z przypisanym keyem z dowolnej gry jaka na nim jest.

myśleć a nie narzekać, im szybciej to zrobisz tym szybciej zablokują i bo można odzyskać stare konto nawet po zmianie emaila, support może cofnąć przypisanie emailu nowego do konta przypisując na powrót stary

zmien hasła na email, pytania pomocnicze do odzyskania hasła czy numer sms , bo ktoś kto to zrobił musiał mieć dostęp do twojego komputera nie ważne jak ale miał

Sorry, ale to jest forum do pomocy, a nie żeby sobie popisać "co tam słychać" etc. ...

powiem tak: nie pierdol, że nie masz do żadnej gry cd-keya - bo wyjdzie, że to ty chcesz zajebać konto.

I może wszystkie gry kupowałeś na allegro? Od jakiejś musisz mieć pudełko/key. Bo ja nie wywalam wszystkiego po wpisaniu keya ^ ^

Masz jeszcze tajne pytanie - nawet jak koleś zajebał ci konto to są szanse, że nie zmienił

To mogę jak wyżej napisałem wysłać im key'a z gry mw3 kupionej w empiku?

Przez steama i allegro nigdy nie kupuję gier, bo allegro nie wierze na 100%.

Opublikowano

Oczywiście! Właśnie tam tego keya wpisujesz z pudełka z gry. To jest dowód, masz grę w domu, miałeś dostęp do konta.

A no to świetnie :)

Wpiszę sobie kod z mafii II :PP.

Opublikowano

należy zrobić skan z kluczem dla którego aktywowałeś konto, czasem chcą i z dowodem zakupu ale rzadko

wystarczy taki by zablokować złodziejowi i odzyskać konto

f_7149_1315520491_0_495.jpeg

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

należy zrobić skan z kluczem dla którego aktywowałeś konto, czasem chcą i z dowodem zakupu ale rzadko

wystarczy taki by zablokować złodziejowi i odzyskać konto

f_7149_1315520491_0_495.jpeg

Kazali wysłać mi key'a do gry (zdjęcie) żeby zeskanować ,lub fotkę pstryknąć, wysłałem im, może odpiszą i uda mi się odzyskać to konto :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...