Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

multiafk

pajac91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy da sie afkowac na virtual pc w taki sposob aby na pozostalych acc postac atakowala/buffowala??

Mam 3 konta naraz odpalone i chce aby na jednym stal ee na drugim sm i na trzecim bk i aby kazda z nich atakowala lub cos robila poprzez bota.

Opublikowano

Jak dla mnie to nie ma czegoś takiego jak multi afk

Ale ja może nie wiem wszystkiego trzeba poczekac na lepszego hakera...

JA

Opublikowano

ale ja sie pytam "HOW??" bo ze kompa trzeba miec to wiem i ja takiego posiadam. Tylko jak postawic na bocie?? aby wszystkie postacie atakowaly

Opublikowano

Witam ja postawiłem ale mnie wywalało z powodu za słabego łącza z netem na elfie miałem znany wszystkim program minimizer a na bk Parallel Port Joystick jedynie na małym ekranie da sie tak zrobić by została kursor na virtual pc i tam był elf który nie potrzebuje ekrany tylko myszkę a bk był na pełnym ekranie a że mam 2 monitory to dla mnie przechodzenie z jednego na drugi nie stanowi problemu (ale na mam problem bo stronki mi działają ale do granie to 3 minuty i wywala mnie albo źle ustawiłem sieć albo mam taki zabezpieczenia)

Opublikowano

ja na multoafk nie uzywam VirtualPC tylko osobnego konta w XP..ale nie kazdym to dziala...

a afk proste wlaczasz minimalizer z gra potem trzymasz prawy na myszce ze skillem jaki ma atakowac i siuuup minimalizujesz gre a on nadal bije potem tak nastepny i nastepny...jesli Elf ma dawac wszystkim buff lepiej grac nim aktive albo na tym koncie zakonczyc włączanie innych kont( okienek) i zamiast minimalizowac to bocik i zostawic tak....

uszanowanko

Opublikowano

Z tego co ja wiem jak zablokujesz przycisk myszki to po jakiś godzinie przestaje atakować B)

Opublikowano

na virtual PC mozna zrobic AFK, ale raczej wolno chodzi (I JAKOŚĆ KOMPA NIE MA TU NIC DO RZECZY - ciągle ktoś pieprzy te farmazony o dobrym kompie do VPC - BUJDA). Virtual PC emuluje bardzo słabą karte graficzną, która odpala MU tak, ze chodzi bardzpo powoli, mozna powiedzieć, że 'ścina'. Z tego tez powodu, wszytskie zaawansowane boty, jak te dla EE, czy Autoall nie będą działały poprawnie. Moznanatomiast spokojnie zapuścic tam BK na Twisting Slashu lub DL z krukiem postawić.

EE należy odpalić nie na virtualu, ale na main desktopie. Spokojnie da sie expic 3-4 postaciami nawet na pentium 1,5GHz. 2GB RAM. Kwestia jeszcze jakie masz łącze - mogą być DC.