Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pare pytan...

1337ev

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że ten dział umarł no ale mam nadzieje na szczęśliwy traf 2 pytania proste odpowiedzi

Złapali mnie na tzacu na no recoilu jak ominac bana wiem nowe konto nie problem ale przy probie logowania wyskakuje komunikat

No auth reply from the master, try logging in again.

Jak ominac bana i sie zalogowac pomyslalem nad jakims VPN ? :))

2.Czy lepiej byłobymi kupić ts'a(chodz i mi o publiczny) w hostingu czy odrazu brac VPS(szukam osób chentyhc do tego projketu) i na dobre rady /qqq

//używamy prefiksów

29579184.gif

1337 clan enjoy PFK squad enjoy Real World enjoy Austria team in Enemy Territory En jOy

Opublikowano

Mam kolegę kodera który posiada haxa na tzaca i go nie złapali (co za tym idzie wie jak ominąć tzac-a), podam Ci do niego e-mail tylko to nie Polak więc pisz po angielsku. Nie musisz dziękować. Napisz czy pomógł. Oto mail---> [email protected]

Gościu gra dzień w dzień a jego hax tak blokuje tzac-a że nawet fotek nie wyświetla.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam kolegę kodera który posiada haxa na tzaca i go nie złapali (co za tym idzie wie jak ominąć tzac-a), podam Ci do niego e-mail tylko to nie Polak więc pisz po angielsku. Nie musisz dziękować. Napisz czy pomógł. Oto mail---> [email protected]

Gościu gra dzień w dzień a jego hax tak blokuje tzac-a że nawet fotek nie wyświetla.

haha to email chalpij kiedys byl coderem na netcoders teraz ma pensie w firmie tz-ac wiec poprosze o prawdziwa porade a nie probe robienia mnie w chuja.

29579184.gif

1337 clan enjoy PFK squad enjoy Real World enjoy Austria team in Enemy Territory En jOy

Opublikowano

próba "robienia w chuja" to staranie się ominięcia tzac-a, masz bana tzn że haxowałeś tak więc dla mnie jest to równoznaczne ze nie powinieneś więcej grac w takie gry boś neo child.

Opublikowano

próba "robienia w chuja" to staranie się ominięcia tzac-a, masz bana tzn że haxowałeś tak więc dla mnie jest to równoznaczne ze nie powinieneś więcej grac w takie gry boś neo child.

nie jestem neo to że ktoś oszukiwał to nie znaczy że w świecie realnym jest neo pozatym każdy może wyrazic skruche ominac bana i grać czysto (nauczka) poczytaj o tym

29579184.gif

Opublikowano

wiem jak sie odbanowac ale szkoda mi na to czASU a ten cytat? prawda:) tylko w zyciu ET...;p nie tzac

29579184.gif

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...