Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Update

filith666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam więc mam pytanko czemu żaden cheat nie działa ? Przez ten update ? Chciałem sb pograć na all slotach itp. a Tu nie działa ... Proszę o szybką odp

Pozdrawiam ;).

fiilith666.png

filith666.gif

Awatar by YarOxPL (nie jest na mpc forum ^^)

Opublikowano

Zmienily sie adresy, okolo 13-14 bede mogl ci zrobic hacka nomenu (narazie). Napisz tylko jakie chcesz opcje.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

UP: Tylko wh lub GPS i all sloty ;). Tak na razie bo i tak jeszcze może dziś bd normalny z menu ;d

Zmienily sie adresy, okolo 13-14 bede mogl ci zrobic hacka nomenu (narazie). Napisz tylko jakie chcesz opcje.

T

ylko wh lub GPS i all sloty

;)

. Tak na razie bo i tak jeszcze może dziś bd normalny z menu ;d

fiilith666.png

filith666.gif

Opublikowano

o robisz nomenu spoko rob mi takie z no sparaerd no recoli chamsy (gdzy widze zielony gdy nie czerwony) no bullet gravity scope d3d cossair speedhack 20% speed roll 20% oki :) poleci plusik czy tam minusik zalezy co zbierasz :)

Opublikowano

Oj.... nie wiem czy uda mi sie zrobic z wh. Gdyz mam stary hook :( ale pokombinuje cos z gps'em (esp).

@ to nie temat z zleceniami :D spokojnie...

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

dobra do ktorej zrobisz?! wystarczy: GPS (lub chamsy), no spread,norecoil,all slots i najlepiej scope

DOKLADNIE TEZ BYM TAKI PROSIL!!!

Opublikowano

Założyłem ten temat bo był problem a teraz Wy tu robicie zlecenia. Dajcie chłopakowi odpocząć

Spokojnie zrób tylko GPS i all sloty :) Pozdrawiam ;).

fiilith666.png

filith666.gif

Opublikowano

Jak takiego chcesz to sam zrób on też ma życie kolego zrób to na ile cie stać... Wystarczy all slot i GPS ;)

fiilith666.png

filith666.gif

Opublikowano

Jeszcze jeden post proszący o zrobienie hacka i będzie warn. To nie temat od tego. Pisać do tego człowieka na pw z taką prośbą.

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...