Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hack na v2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszedłem do v2 mentalem ale niestety słabo mi idzie z buffkem ledwo 2 grupki + zielone poty.

Jest jakiś hack który działa tak żeby je szybko rozwalić z boja lub buta ? Na jakim najlepiej grać aby nie dosta bana(na) xD

Oczywiście PL

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

nieodpychanie mobów z konia ;)

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Multibot by Slait ma bardzo dużo opcji może znajdziesz coś dla siebie , mi osobiście bardzo pomogło sh(multibot by Slait) + nieodpychanie mobów (to w modzie od Kamera) :)

Opublikowano

waithack który powoduje "nieodrzucanie" mobów oraz podwaja/traja dmg .

http://www.mpcforum.pl/topic/304245-dldzialajacy-waithack-po-aktualizacji-24022011/

Opublikowano

Na DMG śmigałem dawniej troche na privie i tym nieodrzucaniu. Na plu"u nie gram na haxusiach już 1,5 roku bo to nie gra i nie ma sensu) teraz musze dobić kilka lvl do 61,szkoda przepustki która w IS nie jest tania.

To teraz mi powiedzcie na którym jest najbezpieczniej grać aby nie dorobić sie bana. Na początku koxiłem na FB rok i ani 1 bana ^^.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...