Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karthus

Pawci0462

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz ja grałem Khartusem i powiem, że dobrze mi się grało. Co do buildu do zaczynałem od Kryształka na mane i 2 potki, dalej kupowalem katalizator, obuwie maga, róźdżke wieków (od katalizatorka), Kapelusz, Kryształowe Berło ( chodzi mi o takie z czachą ), gdyż Khartus jest postacią łatwo do zabicia, ale to zależy od przeciwników czy są pod ap czy ap, Rylai crystal scepter ( to takie berło na magie i życie). Jak cos to sorki, że nazwy, niektórych itemków dałem po angielsku, ale w nawiasach wszystko wyjaśniłem. Jak cos zawsze możesz zajrzec na głowną stronę lola i zobaczyć jakie to itemki, a co do rad to wiem tylko tyle, że jeżeli masz ulti to szukasz na mapie kogoś z małym Hp i jeżeli wiesz, że nikt go nie zabije możesz smiało użyc swojego ulti.

Opublikowano

Na starting item bierzesz Naszyjnik meki,potem kupujesz buty 1 i sładasz przyokazji Łze Bogini.Następny recall skladasz obuwie maga i catalyst protector,przy następnym recallu kupujesz różdżke wieków i Absurdalnie Wielka Różdżkę.Potem składasz Zabójczką czapkę Rabadon i wole starożytnych.Następnie z łzy Bogini składasz Kostur Archanioła.Last item Kostur Pustki,Build powinien wyglądać tak:

1.Łza Bogini-Kostru Archanioła.

2.Obuwie Maga.

3.Różdżka Wieków.

4.Zabójcza Czapka Rabadon

5.Wola starożytnych.

6.Kostur Pustki.

Coś na temat itemów:

Dzięki Kosturowi Archanioła nie braknie ci many w late,dzięki woli starożytnych będziesz healował ze speli,dzięki kosturowi Pustki masz duże przebicie resistów,dzięki Rabadonowi dużo mocy umiejętności.

Coś na temat Grania:

Do 6 lvl siedzisz na lini i farmisz z daleka dzięki q, jungler powinnien oddawać ci blue.Najlepiej na 6 lvl napisz na czacie aby pisali kiedy ktoś uciekł i zostało mu mało hp dzięki temu masz free killa z ulta.

To tyle na temat Karthusa GL.

5anWZ.png

Opublikowano

Pierścień Dorana lub Buty Szybkości > Obuwie Maga > Kostur Archanioła > Zabójczy Kapelusz Rabadona > Kostur Pustki > Klepsydra Zhonyi > Całun Banshee

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...