Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Apel do użytkowników MPCforum

TeChnoLove

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I wszyscy nagle przestaną sobie przeszkadzać dzięki twojemu apelowi, świat stanie się piękny, ludzie przestaną głodować a wszystkie prywatne serwery będą idealnie zabezpieczone. Pffff.....

63091769524560174570.gif

Opublikowano

Ta srały muchy będzie wiosna gdyby on był prezydentem i podpisywał.. takie ustanowienie.. to może i by to weszło a tak .. popisać to on sobie może.. Haker który hakuje serwery ,strony,portale internetowe nie patrzy na to ..No ale za wysiłek że nabiłeś post.. masz u mnie +.......

Rada na przyszłość do osób które zakładają serwery nie bierzcie się za coś o czym zielonego pojęcia nie macie.. bo tylko krzywdzicie.. tym ludzi..

Pozdrawiam.

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Opublikowano

Nie mówię ,że ustaną

Ale czy nie było by lepiej ?

Dobra cls.

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

Myślisz że ten apel coś pomoże ?? z tego co mi wiadomo,to ataki są na serwy( w większości przypadków) gdzie ich twórcy mają coś na sumieniu,,cos tam zerznięte żywcem,cos tam "kradzione" i tym podobnym po drugie jeśli taki atak "powiódł się" to znaczy że serw nie był zabezpieczony w odpowiedni sposób koniec kropka :)

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Słuchaj ja Techno jestem jak najmocniej na TAK :) Ale wyobraź sobie... Robi sobie koleś pro serwer :) jest bardzo dobrze zabezpieczony... Ale dzieciaki neo i tak go zniszczą... Będą próbowały aż im się uda rozjebać serwer :) ... To 10min rozjebania serwera jak się na tym znasz :P

zbyt duza sygna

Opublikowano

No oczywiście ,że tak .

Jak wspomniałem temat do zamknięcia ;>

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...