Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj poświęciłem 2 godziny na szukaniu godmode znalazłem jednak jest po angielsku i nie umiem połowy z tego przetłumaczyc.

Proszę o przetłumaczenie tekstu

This requires 3 people to be done correctly (one must be medic) all you do is have a friend be on the opposite team and have him kill you, when your down, have your medic friend revive you, in mid revive have your friend on the other team kill you again. if done correctly, you will become invincible for the rest of the game! ive seen this done and tested it myself this morning and it does in fact still work. Hurry try it out before it gets patched, its alot of fun!

Opublikowano

Pamiętam, iż w becie był taki glitch. Teraz nie wiem czy będzie działał ale można spróbować ;)

"Nie ma rzeczy niemożliwych"

Gość malutki688
Opublikowano

mozna ale nie mozna wtedy killaC I zazwyczaj ruszac sie tez nie da

Opublikowano

Ja wczoraj widziałem gościa ,który miał godmoda i nie mogliśmy go zabić latał po całej mapie i nikt go nie mógł zabić w pewnej chwili stanął w miejscu i wszyscy zaczęli w niego nawalać.Po 10 minutach nawalania znikł okazało się ,że go PB dopadł.

MikartPL.png

Gość malutki688
Opublikowano

To było 2 miesiące temu, zapewne już naprawione...

wlasnie nie;p widac ze malo grasz:P to jest bug i czesto wystepuje podczas reanimacji

Opublikowano

Mało gram (60h + PC 10) na serwerach z 3 ogarniętymi ludźmi, którzy mnie co raz podnoszą. Skoro kolega wyżej napisał, że wciąż działa i można zabijać, co wg Ciebie było niemożliwe to gdzie tu prawda ?

Bug polega na podniesieniu kolesia i uczynienia z niego nieśmiertelnego ?

+ Wzmianka o PB, nie możliwe jest aby wykrył coś takiego, chyba że to był kick od admina przez PB.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...