Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Błędy w FTP, nie można się zalogować na serwer ! Nie wykrywa użytkownika !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale sobie narobiłem...

W Filezilli przez przypadek (po połączeniu z serwerem) przeciągłem sobie jakiś folder (nawet nie wiem jaki, myszka mi sie zaciela) do innego. Bodajze byl to folder libexec.

Myślałem, że nic się nie stanie, bo wogóle nie wiedzialem co sie stalo i rozlaczylem sie z ftp. Daje reboot serwera, a tu nie da sie zalogowac. Wpisuje login root i wyskakuje taki błąd:

/libexec/ld-elf.so.1: Shared object "libpam.so.5" not found, required by "login"

Powiedzcie co robic? Z ftp nie da sie polaczyc, troche juz popracowalem nad tym serwerem i nie chcialbym tego wszystkiego stracic. Jest jakis sposob zeby inaczej sie z tym ftp polaczyc?

Liczę na was !

PS: Pracuję na plikach serwerowych od badara

Opublikowano

cONNECT refused - napraw tabelki , nadaj prawa 777 ;x w najgorszym wypadku zrob duplicat wszystkich badz podmien mysql

Opublikowano

z mysql tez sie nei da polaczyc

Czyli co, najlepiej od nowa? Daloby sie moze to zachowac co juz mam na tym serwie? Konta kolegów, pozmieniane bonusy, sklepy?

Opublikowano

cONNECT refused - napraw tabelki , nadaj prawa 777 ;x w najgorszym wypadku zrob duplicat wszystkich badz podmien mysql

Boże trzymaj bo spadnę.

CO JA PACZE?

@Topic

Tu pomoże tylko konwertowanie vdi do vhd po czym montowanie vhd jako partycji systemowej w windowsie i edytowanie jej jakimś 'Ufs explolerem"

//Co i jak powie wujek google

64562221938.png

Opublikowano

Dobra nie ma sensu. Wiecej roboty jak co warte. Zrobie serwer od nowa, trudno. Dzięki mimo wszystko za pomoc.

@Edit:

Już założyłem na nowo serwer, bez najmniejszych problemów. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...