Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kamermod sf2012 na Promt2

NoLimited

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż mam taki problem. Chciał bym porobić sobię bony na modzie, ale jak odpalam przez Connect Changer to logowanie przebiega pomyślnie wybranie postaci także. Ale dalej wszystko szlak trafia kiedy ma się pojawić moja postać (po załadowaniu paska w mt2) to wyłącza się całe okienko z metinem. Wie kto co może jest grane?

Za pomoc +

Opublikowano

Wejdź na stronkę http://www.metin2mod.tk . I wejdź na zakładkę moda i tam masz z najnowszą aktualizacją do pobrania , pobierz i spróbuj normalnie. A jak dalej to samo to możliwe że się wylogowałeś na cliencie na jakieś mapce do expa i wtedy wyrzuca bo też tak kiedyś miałem , jeżeli tak to pobierz od kamera w zakładce 'inne' Nowe mapy jakoś tak :P Wklej do pack i będzie Ci śmigać:)

HALA MADRID !!!
Opublikowano

Pobrałem właśnie najnowszego moda i dalej to samo. A mapki mam wszystkie, bo moda zainstalowałem do metka z clientem od Promt2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...