Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To jest ukryta treść, proszę

Tu masz link do stronki, która Ci pomoże wybrać klasę. (Tam na dole są takie punkty) Mi jako postać pasuje coś z tankerów ale że wole też kogoś z dobrym dmg to wybrałem Destroyera. Postac dobra zarówno w PvE jak i PVP i ma najwiecej hp :]

snikersproject1.png
Opublikowano

http://lineage2-info.pl/articles.php?article_id=52 tu masz stronkę z kalsami lecz na GOD te klasy wyglądają już troszkę innaczej gdyż dużo się zmieniło

ja myśle że teraz jedną z lepszych klas jest Wracrywer lub Overlord duż chętniej wybierany przez graczy po wprowadzeniu GOD niż to było w poprzednich kronikach

A co do servera to wybów oczywiście należy do ciebie ale tak na Core gra ok 6k osób a na Aria ok. 2-3k i ten stan nie zmienia się praktycznie od powstania serverów, oczywiście na Core mimo dużo większej liczby graczy i tak wbiją się zawsze bez problemów.

Opublikowano

Ja myślałem nad człowiekiem archerem bądź daggerem. Co do serwera to wybrałbym chyba ten co mniej osób bo mniejszy tłok. Najnowszą kronikę można pobrać z oficialnej strony tak ? A po zainstalowaniu sam zrobi uptade ?

Opublikowano (edytowane)

A by grać na innova to potrzebuję clienta freya, którego mogę pobrać z lineage2.eu ? Później uptade zrobi i wystarczy serwee wybrac ?

Edytowane przez sauber94
Opublikowano

Dokładnie. Nic trudnego.

Aha gre włączasz poprzez aplikacje 4game.

snikersproject1.png