Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PONOWNE MASOWE BANY!

memo20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podkrecanie procka. Ale swoja droga trochu pojebne to jest chce sobie podkrecic procka aby lepiej chodzil i to za darmo a Ci mi bana wjebia bo mam oc zrobione ...

Opublikowano

Po pierwsze napewno to nie są bany za ovc bo kilku moich znajomych nie mogą podkręcać procka a nawet mój brat, który gra na laptopie dostał bana <face palm>

Po drugie zbanowano już 570 kont.

Bany cały czas dochodzą, bo ludzie się logują i odświeżają swój status na warrock-stats.

http://warrock-stats.com/index.php?site=lastbans&date=2012-02-08&sort=level-DESC&page=21

http://warrock-stats.com/index.php?site=lastbans&date=2012-02-09&sort=level-DESC&page=3

Opublikowano

Po pierwsze napewno to nie są bany za ovc bo kilku moich znajomych nie mogą podkręcać procka a nawet mój brat, który gra na laptopie dostał bana <face palm>

Po drugie zbanowano już 570 kont.

Bany cały czas dochodzą, bo ludzie się logują i odświeżają swój status na warrock-stats.

http://warrock-stats.com/index.php?site=lastbans&date=2012-02-08&sort=level-DESC&page=21

http://warrock-stats.com/index.php?site=lastbans&date=2012-02-09&sort=level-DESC&page=3

Ja nie twierdzę że to są bany za ovc (overclocking) bo narazie admini się nie wypowiedzieli na ten temat, tylko 2 tygodnie temu G1-Admin-Calasoma napisał na oficjalny forum że następne mass bany będą dla overclockerów ;) Ale podobno ten scrypt co banował w styczniu został wysyłany do ludzi z "DE" żeby go naprawili, więc może teraz bany lecą znowu dla czituchów z naprawionym już tym scryptem ;)

Właśnie widzę że znowu dochodzą cały czas nowi zbanowani xD

Opublikowano

Moim zdaniem, może i słusznie bo troszke wkurzali tym "ovc", ale to jest tylko kwestia czasu i znów będzie Unbann bo przestraszą się, że im ludzie pouciekaja z "WarRocka" i ta gra upadnie, lecz może coś tym zdzaiałają. Ale to już ich wola niech robią co chcą... Ale szczerze odpieprzają chcą tą grę poprawić, a zwyczajnie im to nie wychodzi.

xxx

Opublikowano

Jak na razie nie pojawiła się jakaś informacja, że opracowali już system banowania za OVC. Kiedyś pisali, że nad takim pracują, ale prace posówają się powoli.

Wydaję mi się, że to bany nie tyle za OVC, a po prostu za hacki... Dobrze, że przeprawoadzają takie akcje często, w końcu ludzie powinni się oduczyć cheatowania.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Albo po prostu znów jakieś błędy i maszyna banuje losowe konta ;/ Mi na szczęście konta nie zbanowali (jeszcze). Ale właściwie mogli by dać jakieś info czy coś chyba, że to rzeczywiście maszyna.

Opublikowano

to jest przykre. Same high levele z duzymi K/D. Więc domyślić się idzie, że to bany za Overcklocking

Opublikowano

Może to przez tego nowego patcha ?? Ja tak samo miałem ban za nic i kilku moich kumpli jak i tysiacy graczy przy jednym z updatów. Może to przez to ?

Opublikowano

ehe za nic? a może jednak w przeszłości próbowaliście hacków, podkręcania itp?

Opublikowano

Ze sie tak zapytam, jakim prawem za podkrecanie procka jest ban? Przecież to nie jest zaden hack ani nic, robi sie to, żeby gra płynniej chodziła i to ma byc zakazane? Kazdy robi ze swoim kompem co chce

10 more

Opublikowano

@Up

Po wielu testach w grze, na publicznych i prywatnych pokojach, po wielu nadesłanych filmach i porównaniu zwykłych graczy i graczy jak Zeus (czyt. Bóg (przywołanie overclockera), którzy używają aplikacji dla Windows "które zwiększają wydajność komputera" i do blokowania na ich łączu "wysłanych pakietów", mamy konkluzje:

Overclocking i Modemtapping są różnymi rodzajami hacków, które przynoszą korzyści w grze w porównaniu do normalnych graczy i takie czyny są nagradzane banami.

Po przestudiowaniu sławnych graczy którzy używają OVC w grze, i przekonaniu się że to zwiększa prędkość ich komputerów (w porównaniu do normalnego) o 20% mamy konkluzje:

Ponadto, istnieje projekt pomiędzy Włoskimi moderatorami a administracją, który przy pomocy matematyki (?) jest w stanie stwierdzić kto używa "OVC" i Tapuje mogę jeszcze powiedzieć że jesteśmy w dobrym punkcie, ponieważ możemy podać szczegółowe dane na wysokim poziomie .

Więc zachęcam graczy, aby zaprzestali używania tych programów w grze, ponieważ jest to nielegalne, i bądź pewien że znajdziemy Cię i zablokujemy Twoje konto. Amen.

http://forums.gamersfirst.com/topic/235445-overclock-and-modem-tapping/

Opublikowano

Ze sie tak zapytam, jakim prawem za podkrecanie procka jest ban? Przecież to nie jest zaden hack ani nic, robi sie to, żeby gra płynniej chodziła i to ma byc zakazane? Kazdy robi ze swoim kompem co chce

Nawet był o tym temat tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/499001-infoostrzezenie-stosunek-g1-do-modem-tappingu-oraz-overclockinguu/page__fromsearch__1

# ^

szybszy, za długo szukałem ...

#

Poza tym nie dotyczy to podkręcania podzespołów w biose, tylko programami.

32354141673387527780.png

Opublikowano

podkręcanie kompa jest nielegalne...omfg porąbani -.-

a jeżeli bym podkręcił programem a potem go usune to też dostane ? :>

graphic.png

Opublikowano

Podobny efekt można uzyskać poprzez użycie opcji w Sirosixie, rapidfire (szybsze strzelanie) i speedhack.I też mamy efekt, jak ovc.

Podkręcanie kompa to pojęcie o szerokim znaczeniu.Można "podkręcić kompa" optymalizując go różnymi programami i wtedy też będziesz chodził szybciej, a w podkręcaniu o to właśnie chodzi.

Opublikowano

No i nazwe tematu można zmienić na MASOWE UNBANY : |

kochamy g1 za ten debilizm

Dokładnie już są masowe unbany xD

Ciekawe co za kretyni pracują tam ;DD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...