Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] walętynki

MIchu136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , mam taki maly problemik co do walętynek i chcialbym prosic was o pomoc . chodzi o pewna dziewczyny , niedlugo ja znam i od jakiegos czasu zaczolem sie z nia bardziej poznawac , problem jest taki ze ja jestem chory a jutro (piatek) ostatnio dzien szkoly i jedyna okazja na to aby dac jej jakis prezent , i pytanie czy wsadzic jej roze do plecaka z mala karteczka z jakims napisem (jakim?) . lub sama karteczke co mowi kolega , oczywiscie mnie w szkole nie bedzie ale kolega moglby jej to podrzucic . Co o tym sadzicie ? dam like i 5 :)

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Ja bym na Twoim miejscu pod jakimś pretekstem do domu zaprosił czy coś. Widzę, że chodzi z Tobą do szkoły, to może powiedz, że coś potrzebujesz, albo według mnie lepiej by było gdyby miała coś przekazać od kolegi :)

Opublikowano

do mnie raczej nie bedzie mogla wbic , pierwsze ze chory drugi ze no niestety starsza : (. a to drugie nie rozumiem , chyba kolega jej cos do plecaka wsadzic :)

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano
i pytanie czy wsadzic jej roze do plecaka z mala karteczka z jakims napisem

Pytanie - ile ona ma lat, a ile Ty masz?

Rzeczywiście, by rozwiązać ten problem potrzebny wam ich wiek.

A przechodząc do problemu, najlepiej byś zrobił dając jej to osobiście bo przez kolegę po pierwsze że nie wypada, a po drugie na pewno będzie bardziej szczęśliwa dostając je od ciebie. Co, gdzie i jak to już twój problem ponieważ w tym ci nie doradzę.

Opublikowano

walentynki są chyba we wtorek? -,-

nie wyzdrowiejesz do wtorku?? I w ten "magiczny" dzień dasz jej jakiś prezent.

Nie znasz jej zbyt długo i dobrze , także nie polecam dawać róży , lepiej jakąś karteczkę z wierszykiem , serduszkami i innymi tam duperelami...

@ 1500

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

walentynki są chyba we wtorek? -,-

nie wyzdrowiejesz do wtorku?? I w ten "magiczny" dzień dasz jej jakiś prezent.

Nie znasz jej zbyt długo i dobrze , także nie polecam dawać róży , lepiej jakąś karteczkę z wierszykiem , serduszkami i innymi tam duperelami...

@ 1500

Nie pomyslales ze on od poniedzialku moze miec ferie? Tez mam jutro ostatni dzien szkoly bo ferie bede mial.

Najlepiej by chyba bylo jakby to jakis Twoj kolega podrzucil jej jakis liscik i prezent od Ciebie.

Weteran
Opublikowano

Tak dasz jej róże ona będzie wkładać rękę do torby i nie zauważy...;D

Napisz dzisiaj jakiś odjechany wierszyk miłośny, nie podpisuj się pod nim, albo tylko inicjałami ^^

Daj koledze niech podrzuci jej to we wtorek.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

mamy tyle samo lat , raczej nie wyzdrowieje do wtorku, tak w nastepnym tygodniu mam juz ferie

@a jak karteczke to jaka ?

@jak cos bledy w temacie byly robione specjalnie : )

mpcforum4everblue.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...