Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystko o GTA Parking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników, z racji, iż zauważyłem, że poprzedni poradnik na temat GP wygasł, postanowiłem go odnowić. W poniższym spisie treści, objaśnię wam na co skupię waszą uwagę.

Spis Treści:

1. Download

2. Instalacja

3. Pierwszy mod

4. Naciśnięcie "Lubie to"

1315910744_cooltext560505130.png

1. Download

Więc tak, tutaj, za dużo nie mam o czym mówić, więc przejdziemy od razu do rzeczy.

Dl:

http://www.przeklej.pl/plik/gta-parking-san-andreas-1-0-rar-00050s9rab5n2j6

Skanik :)

https://www.virustotal.com/file/6e072d5124473defcf8564207ec526159d30aa3f6da42d531a5c4fb9fd18a19b/analysis/

2. Instalacja

Wypakowujemy folder w jakimś miejscu, np. na pulpicie. Odpalamy GTAParking.exe i postępujemy zgodnie z instrukcjami, chyba tego nie muszę wyjaśniać, wystarczy czytaj i naciskać "Dalej".

3. Pierwszy mod

No dobrze, więc gdy już zainstalujemy na GP, przy włączeniu zapewne zmusi nas do wybrania folderu z grą a dokładniej o wybranie ikonki gtasa.exe

01m.jpg

No dobrze, po tej czynności naszym oczom ukarzę się takie coś:

02m.jpg

Zaczniemy od zainstalowania jakiegoś pojazdu. Wchodzimy w zakładkę "Pojazdy", a następnie wskazujemy lokalizację pliku *.dff i *.txd poprzez naciśnięcie przycisku "Dodaj". Gdy postąpimy według instrukcji, wyświetli nam się coś takiego jak na zdjęciu powyżej, czyli nazwa i światła.

Kolejnym krokiem jest zaznaczenie na liście, samochodu, który chcemy zainstalować i kliknięcie przycisku "Instaluj" lub "Instaluj jako". W tym drugim możemy sami ustalić, pod jaki pojazd chcemy podmienić nasz pojazd :D .

03m.jpg

Jeżeli wszystko zrobiłeś dobrze, pojawi Ci się zółte światło. Dzięki temu, możesz uruchomić grę i cieszyć się nowym pojazdem.

04m.jpg

Dobrze, więc teraz powiem jak zainstalować zwykłą modyfikację typu skin. broń itp. W lewym górnym rogu klikamy zakładkę "Inne mody". Następnie lokalizujemy plik z modem jak w poprzedniej części i klikamy "OK". Ukazuje nam się takie okno:

06m.jpg

Teraz wybieramy typ modu, w lewym górnym rogu. Dajmy na to, że mamy bronie, więc zaznaczamy "Bronie". Następnie zaznaczamy modyfikację i naciskamy "Instaluj". Gdy wszystko zrobiłeś/aś dobrze, obok nazwy pojawi się żółte światełko. Po tej czynności możemy zamknąć okno i cieszyć się modami.

Credits:

Tekst ogólny - BuBusio

Zdjęcia - zapożyczone z innego forum pod zgodą autora "Kuchnik"

4. Lubie to

Jeśli, uważasz, że zasłużyłem na te zwykłe Lubie to, naciśnij - nie zginiesz. Jakiegoś moderatora proszę o zdjęcie %%.

Weteran
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/367964-gtasatut-gta-parking/

jest temat cls.

temat otwieram ponieważ w tym tucie są obrazki i ładnie opisane + dodaje do spisu

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mam problem wgrałem pojazdy i nigdzie ich niema np wgrałem bmw i pakiet policji. policja jest taka sama a bmw nigdzie niema czemu???

Opublikowano

Zapraszam na wikipedie, pojęcie plagiat i nie załamuj mnie. Wystarczy przeczytać "Credits" i coś rozumieć. Twój post mogę oznaczyć jako spam...

Opublikowano

Witam GTA Parking jest to dość łatwe w obsłudze,jeszcze bardziej kolega wam ułatwił korzystania z Gta parking za to leci like ;]

Poradnik super

Ghost-Rider-flame-chain.gif
  • Rayzer. zmienił(a) tytuł na Wszystko o GTA Parking

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...