Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie Działające Hacki

mama129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie cieszy mnie fakt że na forum pojawia się dużo hacków które mógł bym przetestować ale moim problemem jest to .że ani jeden nie działą do pewnego czasu wh działało i było ok teraz żaden hack nie działa bydlobot itd nie działają nurtuje mnie to czemu??? niby wstrzykiwany proces jest ale nie działa jakieś sugestie ??

bonebowerjz8.jpg
Opublikowano

powiem ci tak . pewnie za 2,3 dni poradzisz z tym sobie . ale pewnie jesteś dobrym człowiekiem i cos na tym świecie cię ostrzega . zaufaj grze i odstaw hacki . no chyba że masz średnią killi 0.20 lub mniej to nie ma przyjemności z gry więc śmiało leć kupić 5-10 kluczy nowy kompuer i jedź na hacku . wiem troche nie racjonalne to co piszę ale jeśli chcesz się poswięcić dla hacka zrób to z rozmachem .

Opublikowano

teraz ten temat jest do zamknięcia ponieważ wszedł uptede ;) także luzz Up dziękuje za twą skromną wypowiedź

bonebowerjz8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...