Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mineshafter świruje

mattek97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od jakiegoś czasu mineshafter'owi zaczęło odbijać. W jaki sposób ? Normalnie odpalam sobie mineshafter i w okienku gdzie są wypisane najnowsze wersje itd. mam coś takiego:

uIHDk.png

Ok, jedziemy dalej. Daję update - nie działa. Dodatkowo jeżeli nie wpiszę hasła to pisze "login failed". Jak wpiszę obojętnie jakie hasło to loguje bez problemu, a chyba nie tak to powinno działać. Update nie działa w ten sposób, że wyskakuje "Fatal error occured (4): Unexpect end of file from server" lub zacznie się trochę updateować i też jakiś błąd wyskoczy. Niekiedy wyskakuje mi "can't connect to minecraft.net". Ogólnie to problemy mniej wiecej kończą się na tym tylko, że nie mogę się jeszcze dołączyć do servera (End of Stream) i skin mi nie działa :/

Z góry dziekuję i pozdrawiam ;)

Opublikowano

Kup oryginała, na pewno wszystko będzie działać ;> Forum nie powinno wspierać piratów ;> wrrrr...

"Wiesz skąd pochodzę? (skąd?) Ze stada czarnych owiec..."

65108088483915194916.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Reinstall mineshaftera.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Robione nie raz. Dodam że u brata na PC z tą samą wersja java wszystko działa jak powinno. Skopiowałen nawet jego folder - bez efektu. To na pewno jakiś program się gryzie tylko jaki... Antywirusa wyłączam podczas logowania. Stało się to z dnia na dzień ale było to na tyle dawno, że nie pamiętam co wtedy instalowałem :/.

Opublikowano

Jeśli zdecydujesz się "olać" Mineshaftera to ściągnij sobie launcher Geoninga:

http://www.mpcforum.pl/topic/481266-nowy-launcher-minecrafta-new-minecraft-launcher/

Jeśli pomogłem, kliknij "Lubię to"

arturb.jpg

by xamizo

mca.png

Opublikowano

No "olewać" nie chcę. Premium kupię, jednak potrzebowałbym pomocy w tej sprawie.

Czyściłem PC CCleaner'em, Ashampoo Win Optimizer 9 i Odkurzaczem. Odinstalowałem też niepotrzebne programy - nic nie pomogło.

Antywirus to nie to. Bo z nim wszystko i tak działało.

Skina widzą też inni gracze ;)

Opublikowano

No wiem, ale kumplowi i bratu wszystko śmiga tak jak powinno :/

Dodam, że na Mineshafter Squared dzieje się to samo :/ To jest chyba błąd po stronie mojego PC, tylko jaki ?

Opublikowano

No to Ci mówię, że coś jest popierdzielone.. Może podczas pobierania, albo edytowania czegoś plik mógł zostać uszkodzony, i teraz tak jest.

Spróbuj u kogoś u kogo działa pobrać z kompa od niego, nie z internetu.. I przerzucić na swój, usuwając teraźniejszego.

OndteAw.png

Opublikowano

Pobierz Mineshaftera pierwszego (pierwszy link po wpisaniu w google Mineshafter). Dzisiaj była aktualizacja tego, może ten będzie dobry. Pozdrawiam ShivenPL :D

76561198021931063.png

Akceptuje każde zaproszenie do znajomych...

Masz problem, nie wiesz co zrobić? Napisz, postaram się pomóc...

Pozdro Shiven :P

20 postów - TAA

50 postów - TAA

75 postów - TAA

100 postów - TAA

125 postów - TAA

150 postów - TAA

200 postów - NIEE

Opublikowano

Problemem okazał się Eset Smart Security 5. Wcześniej miałem 4. Dziwna sprawa. Na razie będę korzystał z 4, a jak zakupię MC to sprawię sobie 5 ;) Ale dzięki za chęci do pomocy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...