Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ban Za Nic w Combat Arms*

jacgoh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przedwczoraj probowalem wejsc na Combat Arms i patrze a tu niespodziewanie wyskakuje mi:

post-500171-0-66394100-1328727941_thumb.png

Ale jak wchodze na forum, loguje sie, ogladam swoja postac i jest User Status Active:

post-500171-0-04299500-1328727990_thumb.png

Zalezy mi na tym koncie wiec prosze czy moglby mi ktos pomoc?

GG: 6054982

Ale jak wchodzę z 2 komputera to normalnie mogę grac ...

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to jest to ze 17% jego killow to headshoty.

Nie odbanujesz sie nie ma sposobu narazie na tego bana.

Pocieszenie konto jest aktywne dziala na innym komputerze

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

kto mu mowil ze od odrazu moze byc nowy ban zmien maca i zobacz i zmien id dysku jak mozna

raporta nie ma na ciebie a jak by za logi poszlo to perm na konto sproboj z maciem i id dysku

Opublikowano

Zależy CI na CA? Kup sobie nowego PC!

Mój kumpel ma to samo i musi czekać. On też nie wie za co. Na str. nexon nic nie ma, a acc aktywne.

dópa!

Opublikowano

Zmien id dysku twardego, adres karty sieciowej mac. Sprawdz mail.

3.5 Powtarzanie po kimś tego co napisał będzie uznawane za spam i karane warnem

// Zapraszam do lektury regulaminu lokalnego / Bebson

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Ostatnimi czasy nexon leci sobie w chuja

Mi pobanowali konta + hardware a na supporcie nawet nie raczyli mi odpisać bym spierdalał

Jak wyślesz im maila to odpiszą coś w stylu ( o ile odpiszą ) : sorry nie zdejmiemy bana lub dojebią ci bana na konto

s2c77Oa.png

Opublikowano

jeszcze nikt nic nie wymyślił na "hardware bana" wiadomo że nie jest to ban na MAC,IP, ID twardego została tylko płyta główna ,ale z nią jest problem , chyba że wymiana na nową.

Opublikowano

Zrób reinstallke... o ile konto nie jest zbanowane to będziesz mógł grać.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

nigdy nie ma bana za nic... musiałeś coś zrobić że wstawili Ci bana, powiedziałeś coś, wbiłeś się gdzieś, ktoś z Twojego kompa grał nielegalnie i dostałeś bana.

Napisz do nexona po ANGIELSKU a nie po ANGIELSKIEMU (google translate) i zapytaj grzecznie o co chodzi. potem poczekaj i odpowiedzą Ci.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

nigdy nie ma bana za nic... musiałeś coś zrobić że wstawili Ci bana, powiedziałeś coś, wbiłeś się gdzieś, ktoś z Twojego kompa grał nielegalnie i dostałeś bana.

Napisz do nexona po ANGIELSKU a nie po ANGIELSKIEMU (google translate) i zapytaj grzecznie o co chodzi. potem poczekaj i odpowiedzą Ci.

Lenart oni nie odpowiadają po prostu wklejają szablon i wyślij i tyle..(jeśli odpowiedzią to cud)

Zrób reinstallke... o ile konto nie jest zbanowane to będziesz mógł grać.

tak na pewno .... <_<

Topic@

Pewnie zmiana Mac nic nie da.

Opublikowano

lenart i to topica tera jak lenart powiedzial ze za nic nie dostales bana to moze go ktos tak sprawdzi raporta zadnego nie ma . a za logi by nie byl taki ban tylko perm na konto i hardware a jako ze dziala na innym kompie to.... moze poprostu glichowales czy cos ja nie umiem jesce sprawdzac ludzi jak inny

Opublikowano

Ale byłby na forum na jakiejś liście zbanowanych a po nim ani śladu tak jakby faktycznie nic nie zrobił..

Nexon banuje na jakąś część komputera prawdopodobnie Płyta główna a zmiana jej nie jest warta bo wjebią ci bana i będzie znowu płacz

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nexon to pojebana "rzecz". Pierdolone cwoki siedzą i banują za nic, tak już jest, wszystkich kolegów mi pobanowali i sam muszę grac (dziwie się że mnie jeszcze ban nie dopadł)

Po prostu nie przejmuj się i znajdź lepszą gre. Ale jesli Ci zalezy to chyba jedynym sposobem będzie wymiana kompa/jego częsci, lub czekanie na jakiś sposob by temu zaradzic.

sygnaturkalow.png
Specjalista
Opublikowano

@up: to nic nie da

musiałby albo nowy dysk twardy kupić albo płyte główną nową

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Kolejna ofiara "Ban4Fun" ...

@Lenart

Uwierz mi, że banują za nic.

Sam dostałem bana na 2LT1. Nigdy nie używałem hacków, glitchów, bugów itp. 100% legal i co ? Wchodzę na konto a tu ban - oczywiście jak @UP powiedzieli - wklejają gotowe szablony w odpowiedzi na maile.

Do tego kuzyn - 2LT5 też banned. 100% legal, kilka fajnych montage na YT, 3 permy za NX i do tego SPEC Perm. Ban reason: Nie fair gra ! (OWNED) WTF ? Za dobry dla dzieci ? FAIL !

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

dokladnie tak jak mowicie ban za nicz!!!! kuzwa co sie z tym nexonem dzieje!!! ludzie chca grac sobie na luzie spoko bez hakow to dopier*** bana i pograne... echh

ja właśnie dzis dostalem na płyte główną i asta lavita.... kurw* mac! i to za nic! nigdy zadnych hakow!!! nawet dziewczyny konto zbanowali bo zakladane na moim kompie! :angry:

Opublikowano

Znaczy..ja pamiętam że jakiś tutaj ziomuś pytał jak nazwya się program do ominięcia tego bana od nexona..

No ja tam mu napisałem :

SecurityKISS

No masz tutaj ten temat :

http://www.mpcforum.pl/topic/551594-info-hardware-ban/

Jak nie pomoże , odpowiedzieli panowie wyżej ^^

btw.Ostrzegam nie powtarzajcie po sobie treści , bo warny polecą xD ( nie przez mnie , ale jak Len wparuje bd cienko..)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Znalazłem sposób na granie w Ca pomimo Hardwere bana a właściwie to znalazł Max, jest to program PB DownForce 0.3.3.1, jednakże niektórym osobą to nie dział, a ja prawdopodobnie wiem czemu, po włączeniu tego programu dajemy start spoofing włączamy CA i od razu po zalogowaniu się wyłączamy program, mi to pomogło nie wiem jak wam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...