Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy było banowane?

Optimus-Prime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też chciałbym się dowiedzieć bo dostałem fullkę i nie wiem czy dostała warny i nie wiem czy bocić. Ode mnie też lajk

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Jedyny sposob na to dla mnie to ilosc ?uro ilosc ammo lub najlepiej zabocic i zobaczyc co otrzymamy ;] Captcha tez nie wyskakuje dla "czystych" kont ;]

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Pff... Moje konto ma 2 lata, FE, 10k ? i wiem że musiało być bocone a czy warna miało do jak nie wiedziałem tak nie wiem

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

napiszcie do supportu co wam szkodzi;d nie dadza wam kolejnego warna lub bana bo to tylko skrypt robi;d

a co do captchy to wyskakuje roznie bardzo:) ja nie korzystalem z bota i podczas robienia osiagniec raz mi wyskoczyla;/ wiec to nie regula ze jak captcha to bot:) ale mysle ze jak warn byl to captcha na 100:% bedzie bo mialem konto gdzie nie bylo wogule captchy przez dlugi czas i po warnie odrazu sie pojawila a co wiecej nawet na skrzynie piratow mi raz wyskoczyla;/ inni zreszta tez to potwierdzaja ze po warnie captcha sie pojawia

Opublikowano

Ja mam konto. Ok 1.1 miliarda PD.

Ponad 6 mln poważania.

19.25 Jackota -,-

Jak myślicie, Było jedno czy 2 ostrzeżenia ?

1 ostrzezenie bylo ;] ;> jak zgadlem daj LIKE IT

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano
Jedyny sposob na to dla mnie to ilosc ?uro ilosc ammo lub najlepiej zabocic i zobaczyc co otrzymamy ;] Captcha tez nie wyskakuje dla "czystych" kont ;]

Mylisz się, capcha wyskakuje na ,,czystych kontach", robiłem jakiś czas temu test i na 5 nowych konto 2 od początku miały capche, 2 po zebraniu kilku tysięcy boxsów, a jednym bez capchy bocę nadal;)

Opublikowano

Potrzebuje opinii, kupiłem konto i nie wiem czy był warn. To co potrzebne:

W osiągnięciach: ilość zebranych skrzynek-1400, zebrane uridium-120.000, zniszczeni obcy-3.000

Jackpot: 1.500

Ogólna liczba zniszczonych alienów: 15.000

Teraz coś o koncie:

Stare FE+ 2 lf4+ design diminisher

100mln PD

470k Poważania

Zrobione wrota: alfa,

alfa, beta, gamma- brakuje po 10-20 części

Wydaje mi się że nie było banowane, choćby patrząc na to że tylko alfa zrobiona, albo tylko 15.000 zabitych alienów, no ale z kąd by było to FE

EDIT: Nie dodałem, że capcha nie wyskakuje, a przynajmniej po 400 skrzynkach się nie pojawiła.

Od kiedy jest capch i od kiedy jest system osiągnięć? (konto ma 155 dni, więc sobie porównam)

Daje Lajki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...