Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Sposób na zarobek na Smocze Monety.

BeranMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boże te surfy są nie wypłacalne,1 słowem : wypierdalaj.

Człowieku masz jakieś błędne info. Bo kumpel normalnie dostał 20$ od nich. Dużo osób tam siedzi już od dłuższego czasu więc jakby było nie wypłacalne to by tam rok nie siedzieli.

2ev672v.png
Opublikowano

Oj są wypłacalne :D.

Niewychowane dzieci !

A co do autora - trzeba być po prostu chamem, aby robić 2 taki sam poradnik, zwłaszcza, że mój jest cały czas otwarty. Wiem, że chcesz zarobić, ale masz inne forum do tego 8S

Opublikowano

Ładny czetelny poradnik

Łap +

Jeśli Pomogłem "Może Mnie Polubisz?"

7.gif

Opublikowano

i teraz kazdy bedzie dawal swoj link by sie rejestrowac... juz kilku dalo wiec nie mysl ze z Twojego sie tez beda rejestrować. ;>

Opublikowano

i teraz kazdy bedzie dawal swoj link by sie rejestrowac... juz kilku dalo wiec nie mysl ze z Twojego sie tez beda rejestrować. ;>

Jeżeli ktoś będzie wdzięczny za to, że zrobiłem poradnik to zarejstruje się z mojego linku, ja do niczego nie zmuszam. Szczególnie jak nic nie traci rejestrując się własnie z mojego linku.

2ev672v.png
Opublikowano

Ta klikam w ten szajs jakos nic nie przychodzi.Fake And Gay.

Btw.Po próbie odinstalowania tego programu cały windows mi sie zawiesza......Po restarcie zawsze mam 60 % użycia procka.Wir czy chuj wie co?

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Sam mam tam konto i już mam 16$ i 40 poleconych dzięki którym w miesiąc mam 1 $ więc do wakacji wypłace.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Jeżeli nie wierzycie, że wypłacają wejdźcie sobie tam na forum ludzie wrzucają ss dowodu wypłaty.

A i kumpel zdobył 29 poleconych i z tego przez 2 miesiące zrobiło mu się 1100 poleconych. Tworzy się taka jakby piramida jak już mówiłem. Więc jak już się zdobędzie tych poleconych dużo to można na prawdę nieźle zarobić. Każdy polecony CI nabija dziennie powiedzmy 100pkt to pomyśl ile możesz zarabiać dziennie mając 1000+ poleconych.

2ev672v.png
Opublikowano

http://makemoney.com.pl/20dollars2surf/index.php?ref=519903

Trzymajcie. Tutaj wszystko jest bardzo dokładnie opisane. Na samym dole jest dowód wypłaty . Zapraszam.

2ev672v.png
Opublikowano

Wez ku*** nie rob sobie jaj tyle sie najebalem przy tym a chu** wyplacili!

Poczytaj forum. Zwykle wypłaty są z od 2 tygodni do miesiąca opóźnione. Ale się dostaje :)

2ev672v.png
Opublikowano

40 $ I czekam na wypłate i czekam....Nabijam tym typkom reklamy a ja chuja z tego mam.Typowe naciaganie ludzi.Pic na wode,fotomontaż.

@Report za reff linki : )

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...