Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak Kursora

Adrian.R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem na laptopie lol mi niedziała w taki sposub że niewidać kursora myszy ale na komputerze stacjonarnym nie mam tego problemy na laptopie FPsow mam 41 - 60 prosze o pomoc

talon.pngNazwa - kiszek1111

LvL - 21 (Rośnie)

Opublikowano

O kurwa.

Panowie ,straciliśmy sens zdania.

Przecinki ,NAKURWIAJCIE!!!

Graj na kompie ,na laptopie nie da się grać w LoLa.

Zaktualizuj sterowniki ,może zadziała.

Opublikowano

@up

Jeżeli już poprawiasz, rób to zgodnie z tym jak być powinno, przecinki stawiamy zaraz po wyrazie, nie po spacji ; >

Na laptopie się przyjemnie gra, nie mów innym jak mają robić. Uzytkownik CrevaN apeluje do Ciebie, mentalne dziecko ;>

@topic

Sterowniki, ComboFix, Format ostateczność, polecam zajrzeć na oficjalne foru,

@down

Nie psuje sensu zdania, ale jest niepoprawne gramatycznie czyli, niezgodne z czymś o czym nas nauczasz miszczu.

167161466687770313241.png

Opublikowano

@up

Jeżeli już poprawiasz, rób to zgodnie z tym jak być powinno, przecinki stawiamy zaraz po wyrazie, nie po spacji ; >

Na laptopie się przyjemnie gra, nie mów innym jak mają robić. Uzytkownik CrevaN apeluje do Ciebie, mentalne dziecko ;>

@topic

Sterowniki, ComboFix, Format ostateczność, polecam zajrzeć na oficjalne foru,

Psuje to sens zdania?

Nie.

A i właśnie ,sprawdź czy reinstall pomaga.

Opublikowano

Dodam tak nie w temacie, w zwiazku z waszą kłótnią o przecinki, widze że dalej pisze tak samo, piszemy przecinek, a następnie odstęp nigdy na odwrót, jest to niepoprawne :P A do tematu to faktycznie polecam grać na PC, lepiej sie gra i zwykle PC-ty są szybsze od laptopów.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Sterowniki najwowsze ściągnołem

Tylko nie mam jak czasami na PC grać bo jestem często u babci

talon.pngNazwa - kiszek1111

LvL - 21 (Rośnie)

Opublikowano

Ale on się nie pyta gdzie ma grać tylko ma problem z kursorem tak ?

Kursor znika Ci podczas gry w dominion czy normal ? Przypuszczam że w dominion bo bywają takie problemy.

Spróbuj zainstalować NetFramework 4.0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...