Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zrywanie łącza

Reporter88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mogą mi to sprawdzić, że zrywam łącze i zarażam wszystkich (na Quarantine) i mam multikill, ultrakill idt. i czy łatwo za to załapać bana gdyby nie brać pod uwage raporty/ screeny od graczy.

Opublikowano

Modem Tapping. Nie mogą ci tego sprawdzić, jedynie jak ktoś zrobi reporta, to wtedy dostanie się bana, bo wygląda to jak telekill.

@nn49261111

Pisze się modem tapping, sprawdź ;). W nazwie tamtego tematu jest błąd.

Opublikowano

no mi tez ostatnio scielo neta na jakies 5 sekund gdy gonilem kolesia, walilem w niego i go zarazilem chociaz byl w innym miejscu i kolesie pisali ze mam telekilla O.owiec jak ktos cie zrapotruje moze byc ban ale zawesze mozesz sie do nexona odwolac piszac ze miales laga ;)

@down.

chyba nie masz racji bo kumpel robil tak samo, ale napisal do nexona i odwolali raporta :D

Opublikowano

http://www.mpcforum....6-modem-typing/

Modem Tapping to flinn dowaliłeś aż sie uśmiechłem :D modem typing sie pisze normalnie ;).

Nie moga tego sprawdzić ale jak ktos ma to nagrane to masz bana chodz watpie ze ktos nagrywa QR ;)

Tez tak raz zrobilem i do dzis nic.

Odowołanie nic ci nie da jak napisał @up uświadomiłem sobie że oni mają w dupie graczy taka prawda chłopaki

@up Modem typing jest banowany zrywasz łącze i mozesz robic takie cuda... Jeżeli zrobił tam z double kila na tym to może sie odwołać ale jak notorycznie z tego korzystał to nawet jak sie odwoła to zostanie mu ban ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...