Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q] Bron dla komandosa.

Pytajniks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drogie misiaczki, jestem na forum od niedawna i istnieje wysokie ryzyko, że coś spartoliłem i napisałem w innym dziale, lub cokolwiek. mam pytanie - postanowiłem część swoich zarobków przeznaczyć na BF:H, ale nie mam pojęcia jak je wykorzystać. Bardzo chciałbym być w posiadaniu dobrej broni snajperskiej, którą mi polecacie, lub która według was jest najlepsza ?

Cena aż tak nie gra roli, bardzo bym prosił o jasne wytypowanie broni-faworytów, co jest najopłacalniejsze pod względem ceny, co najefektywniejsze, co najwygodniejsze ; )

mam 15000 BF, więc na co przeznaczyć resztę ?

Będę wniebowzięty za szybkie odpowiedzi, z góry dziękuję.

Opublikowano

A więc tak , broń snajperską polecam Ci super pukawkę pipsquek jest ona identyczna jak najdroższa snajperka , tylko różnią się paroma rzeczami , jak ceną , skinem i odgłosem . Poza tym sa identyczne . Jeżeli nie obchodzi Ciebie cena wez m95 , jest taka sama jak w/w ale jest ładniejsza wg. mnie ;) DMG z tych broni to ok 80 w głowę z PS . A i jeszcze dochodzi następne pytanie , chcesz grać szybką czy wolną snajperką ? Polecam po testować i kupić dwie za VP ;) Z resztą kasy wydaj na toniki , nie wiem beczki np no i 2 broń . Może to być 2 snajperka , albo pistolet jeżeli chcesz być snajperem . Jeżeli knifem to jakiś super nożyk .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

A więc tak , broń snajperską polecam Ci super pukawkę pipsquek jest ona identyczna jak najdroższa snajperka , tylko różnią się paroma rzeczami , jak ceną , skinem i odgłosem . Poza tym sa identyczne . Jeżeli nie obchodzi Ciebie cena wez m95 , jest taka sama jak w/w ale jest ładniejsza wg. mnie ;) DMG z tych broni to ok 80 w głowę z PS . A i jeszcze dochodzi następne pytanie , chcesz grać szybką czy wolną snajperką ? Polecam po testować i kupić dwie za VP ;) Z resztą kasy wydaj na toniki , nie wiem beczki np no i 2 broń . Może to być 2 snajperka , albo pistolet jeżeli chcesz być snajperem . Jeżeli knifem to jakiś super nożyk .

Taka, która zabija najmniejszą ilością pocisków jest zdecydowanie moim typie, ubiór kupię za 6599 BF, 6719 za M95, co daje 13500 BF

Kupuję i dziękuję za odpowiedzi ; )

Do zamknięcia.

Opublikowano

Polecam przeczytać to przed kupnem :

http://www.mpcforum.pl/topic/502091-info-style-poszczegolnych-klas/

Ja na twoim miejscu nie brał bym snajperki aczkolwiek Pirate Pistol + Harry's Hand Cannon + mgl

Lepiej i efektowniej się gra.

P.S : Zamknąć ? Bo widze że już się nastawiłes na kupno tamtego.

@Down

Napisaliśmy w tej samej minucie :D Przez co nie widziałem jego posta.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...