Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bugi Oil Rig

Pacio123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj widziałem że ktoś na mapie oil ring siedzi w kabinie tego dzwigu może jakieś porady jak tam wejść??

Daj Minuuska ---

Opublikowano

dźwig rozumiem kabina na dźwigu hmm... Jakbyś dał screena i zaznaczył to miejsce to możliwe ze byśmy ci pomogli to tak jak ja powiem.

Bug koles stał na dachu na Sand Hog i ja nie wiem o co chodzi pokaż screena zaznacz miejsce będzie wszystko jasne w 100% nie będe na ślepo ci pomagał O_o

@Jest jedna kabina na oli rigu którą kojarze i normalnie tam wchodze ale nie wiem czy o to ci chodzi..

Edit jeśli chodzi o tą szczeline pod dźwigiem to normalnie możesz tam wskoczyć troche wprawy i wogole nie wpadasz do wody przy probie wejscia tam ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Też kiedyś się z tym spotkałem, gość pewnie jakoś zbugował i strzelał do mnie stamtąd, w ogóle nie było go widać, popróbuj, może uda ci się tam jakoś wejść.

Opublikowano

tak widzialem tego buga ale nie mam pojecia jak tam koles weszedl, probowalem kilka razy i nie wyszlo moze mial laga albo hacki o.O

Opublikowano

wchodzisz w tą szczelinę pomiędzy kabiną a dźwigiem...podskakując i machając nożem w końcu też tam trafisz ;) oczywiście musisz być przodem do tej kabiny ale nie radzę tego robić ostatnio major dostał za to bana ;)

ehh.:)

Opublikowano

ILove napisał że jakiś major dostał bana możliwe ? Możliwe to może być błąd mapy tak to moze być kwalifikowane ja tam tyle razy siedziałem i nigdy na mnie report nie zleciał często dośc widze tam jakies 2lt 1lt i nic sobie z tego nie robią jak ktoś ogarnia snajperke szybko kolesia z tamtad zdejmie.Do tej pory myślałem ze jak mapa jest tak zbudowana nie ma za to bana ale jak juz leca bany za to to musi być inaczej ale jak kiedys pisałem my dostajemy bany za błędy w mapach które popełnił nexon 0 swobody

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Specjalista
Opublikowano

KURDE no dalej nie mogę tam wejść nie wiem czemu :/

musisz długo próbować aż się uda, ale nie radze tego robić,

ktoś wystarczy zrobi screena i ban murowany :)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

żeby się wbijać w cokolwiek, trzeba próbować, męczyć się itp. Nie znam osoby której uda się jakikolwiek glitch za pierwszym razem.

Dostałeś link, mniejwięcej wiesz jak tam wejść.

Temat uważam za rozwiązany, bo posty tego typu.

KURDE no dalej nie mogę tam wejść nie wiem czemu :/

są dla mnie spamem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...