Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hosting] Zdjęć. Zapraszam do korzystania !

CODER_BEST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XXX

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Masz ustawioną na stronie białą czcionkę.

Tło musisz w CSS'ie ustawić na repeat, chyba, że ma być tak jak teraz jest ? :P

Czy tylko ja widzę tak jak to opisałem?

Opublikowano

O lol, to normalny hosting. Nie tylko zdjęć. Wykrywa .exe, .wma, .mp3 i .jar. Pozostałe pewnie również.

sygnaturawn.png

Tworzę layouty na YouTube, ale tylko pod tematykę inną niż Minecraft. Ps. Tylko od 50 widzów.

Opublikowano

Możesz wrzucać zdjęcia do 5mb.

Not bad.

- Mamy 1TB miejsca na twoje pliki

Coś mi się nie wydaje.

- zdjęcia dostępne 24/7 nigdy cię nie zawiedziemy.

Co jak co, ale dobry uptime to chyba w przypadku hostingu to powinien być standard, a nie dodatek.

- zdjęcia kompatybline ze wszystkimi forami !!!

Tylko że to tak jakby od danego forum zależy, czy dane rozszerzenie jest obsługiwane.

Pozdrawiam: Admin Najlepszego Hostingu w sieci

:D

Odważne słowa.

Wygląda na pisane w 10-15 minut. O szacie graficznej ciężko cokolwiek powiedzieć, bo jej w ogóle nie ma.

Opublikowano

Mogłeś to bardziej dopracować, rozwalone to całkowicie, co oznacza słowo "wspomuc", powinno być "wspomóc".

Background, wtf? Kawałek czarnego, reszta białe?

http://screenshooter...9719842/jbesoye

http://screenshooter...9719842/xuytrdc

Na odwal zrobione, popraw to i owo, i będzie git.

@up

ja też tak widzę...

Mam tak samo a gdy chcę wrzucić zdjęcie i klikam wrzuć na serwer to nic się nie dzieje ;/ Dopracuj to.

Opublikowano

Nawet nic zrobić nie można żeby się czegoś nauczyć tylko wejdźie taka ciota i podmieni zawartość strony..... IP mam

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Nawet nic zrobić nie można żeby się czegoś nauczyć tylko wejdźie taka ciota i podmieni zawartość strony..... IP mam

Dużo razy widniał mi komunikat typu:

"Prawdopodobnie chciałeś się nam włamać na stronę , twoje IP zostało zarejestrowane" lecz istnieje coś takiego jak VPN :P

BTW:

Prawdopodobnie x0ph włamał się poprzez wrzucenie shella jako obrazek lub miales blad sqli.

Jezeli zrobisz skrypt to napisz do mnie abym Ci go przetestowal , aby nastepnym razem uniknac takiego czegos

Opublikowano

No i co ci z tego vpna, jeśliby musieli to i tak zdradziliby potrzebnym organom twoje prawdziwe ip. Piszą że nie rejestrują żadnych danych? A skąd to możesz wiedzieć...

Opublikowano

Dużo razy widniał mi komunikat typu:

"Prawdopodobnie chciałeś się nam włamać na stronę , twoje IP zostało zarejestrowane" lecz istnieje coś takiego jak VPN :P

Udało ci się raz trzeci piętnasty ? To już koniec strona jest moja mam twojego HOSTA :) Za porozumieniem administracji z forum sprawa jutro zostanie zgłoszona na policję forum ma twoje ip oczywiście mi nie udostępnią a policji tak .

Opublikowano

Udało ci się raz trzeci piętnasty ? To już koniec strona jest moja mam twojego HOSTA :) Za porozumieniem administracji z forum sprawa jutro zostanie zgłoszona na policję forum ma twoje ip oczywiście mi nie udostępnią a policji tak .

Hmm.. o co Ci biega , jeżeli nie ja włamałem się na ową stronę + nie mam pseudonimu x0ph o.O ?

Opublikowano

Ludzie... po co podmieniacie mu zawartości strony, chłopak chciał się czegoś naczyć zrobił jakiś prosty hosting, chodz co prawda nie jest to jakaś cudowna strona, ale po co psujecie jego prace jak chce niech się uczy, a nie podcinacie tylko takim skrzydła... Wiadomo, ze zhackować taką stronę bez ŻADNYCH zabezpieczeń to jest max. 2 minuty roboty, ale po co? Sprawi wam to przyjemność?

Opublikowano

Ludzie... po co podmieniacie mu zawartości strony, chłopak chciał się czegoś naczyć zrobił jakiś prosty hosting, chodz co prawda nie jest to jakaś cudowna strona, ale po co psujecie jego prace jak chce niech się uczy, a nie podcinacie tylko takim skrzydła... Wiadomo, ze zhackować taką stronę bez ŻADNYCH zabezpieczeń to jest max. 2 minuty roboty, ale po co? Sprawi wam to przyjemność?

Daj spokój policja dziś już się tym zajęła.

Hosting wyglądał ładnie tylko oni teraz przekierowanie zrobili ;)

Opublikowano

Daj spokój policja dziś już się tym zajęła.

Hosting wyglądał ładnie tylko oni teraz przekierowanie zrobili ;)

Wgl. zapraszam do rozmowy na TeamSpeaku 3 (możemy na serwerze MPCForum) , a po drugie tak się składa że gadałem z CODEREM ponieważ chciałem od niego przysługę zakodowania serwisu i po rozmowie wydawał się całkiem spoko , nie obrażał , zachował kulturę , więc nic mu z jego hostingiem nie robiłem , po drugie od dawien dawna skończyłem z tym gównem , mialem jedna nauczke i skonczylem od tamtej pory a teraz zajmuje sie gra w minecrafta :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...