Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje pomocy :)

pat11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! Mam problem...

Mam 22lvl, zwiadowca, w 1 lochu jestem na 8 poziomie (szamam voodo) i w drugim lochu jestem na 4 poziomie (gremlin). Moje staty to: sila 139, zrecznosc 163, inteligencja 128, wytrzymalosc 159, 127 szczescia. W eq mam kolo 30k hp, zaleznie od luku. W co dalej ladowac ? Jestem kompletnie zdezorientowany bo nie wiem teraz w co dodawac tak aby ubijac bosy i ludzi.

Mam 4 łuki:

1.ten luk to artefakt (chyba to sie tak nazywa)

36-80 (~58)

+200 szczescia

dostalem go za szkieleta w drugim lochu, z nim i z helmem ktory tez dostalem za moba w lochu mam 50% na krytyk

2.

43-47 (~45)

+52 zrecznosci

uzywam go do bicia zwiadowcow i pewnie niedlugo sie przyda do lochow

3.

47-57 (~52)

int i sila +32

uzywam go glownie do bicia ludzi

4.

25-75 (~50)

+36 sily i wytrzymalosc

z nim ubilem 2 ostatnie moby w lochach

i mam jeszcze naszyjnik i udko kurczaka +25 sila do bicia mobow w lochach. I teraz ktorych lukow sie pozbyc i czy te itemy na sile sprzedac ?

I jeszcze prosba goroca, czy moze mi ktos zalozyc konto na forum sfgame ? Sam zakladalem 4 razy ale nie przychodzi potwierdzenie na emaile...

Bardzo dziekuje za pomoc!

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

sila i zrecznosc ? te potworki w lochach ktore mialy duzo sily juz pokonalem, teraz beda z int i zrecznoscia... poza tym ma w eq z tym lukiem na szczescia mam 160 sily i 128 int to nie wiem juz sam. a mozecie mi powiedziec ktore itemy zostawic a ktore sprzedac ? tez bardzo zalezy mi na tym koncie na forum...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siłę? W siłę masz nie ładować. Ładuj w Zręczność, wytrzymałość i na koniec szczęście. Resztę to z tego co ci zostało możesz dodać. Co do łuku to wybierz ten ze zręcznością (2.) w ostateczności ten artefakt na szczęście jeśli brakuje ci krytyków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...