Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Szukam Kilku rzeczy, proszę zobaczcie ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Otóż zdecydowałem się z kolegą że postawimy serwer dedykowany. Wszystko jest elegancko, działa, nie ma żadnych błędów itd. Lecz nie o tym mowa ;} Szukam Pliku Game_2019r lub Game_2089 ewentualnie Game V4 ( Mogą być edytowane )

Szukałem już na forum, lecz nic nie znalazłem, jeżeli komuś nawinęło by się któreś z powyższych Game, proszę pisać tutaj, podawać linki itd. Łapki w górę za pomoc :)

Plik Game, to nie wszystko szukam również WebMastera, jak i w pełni działającego pliku na ''dym'' szmaragdów, jeżeli ktoś zna jakiegoś dobrego WebMastera, proszę o kontakt : 25484014 lub na PW ! Z wynagrodzeniem dogadamy się w 100%.

Jeżeli na prawdę znacie kogoś takiego, to jeszcze raz proszę was o pilny kontakt ze mną !!

Opublikowano

Glinka, jedno pytanko, masz jakąś charakterystykę tych plików, co w sobie mają, czego brakuje/co dograć itd.

:D

Leci Lubie TO :]

Opublikowano

No Glinka tak wiadomo że, to game ale co ono posiada? Rozpisz się :)

RPK RAZEM PONAD KILO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...