Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zakupić serwer dedykowany na hostingu csrv.pl

OlsenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak założyć serwer dedykowany na hostingu csrv.pl?

Krok I

Zakładamy konto na

tej stronie

Krok II

Gdy konto zostanie założone i potwierdzone, u góry strony znajdziemy przycisk "Oferta" i wybieramy insteresującą nas ofertę.

Krok III

Gdy wybraliśmy już interesującą nas ofertę klikamy zamów i przenosi nas do tworzenia serwera, aby go utworzyć wystarczy wpisać nazwę która nam odpowiada.

Krok IV

Teraz musimy aktywować serwer czyli prościej. Musimy za niego zapłacić, gdy jesteśmy zalogowani, to u góry strony klikamy w "Konto" i w tabelce widzimy nasz utworzony serwer. Aby za niego zapłacić klikamy "Opłać". Pojawia nam się okno z informacjami o serwerze.

Krok V

Opłacanie serwera. Mamy cztery możliwości opłacenia serwera :

-Przelew bankowy

-DotPay

-PayPal

-SMS

Gdy kupujemy PayPal'em, DotPay'em lub smsem, to aktywacja serwera jest chyba natychmiastowa, ale w przypadku przelewu bankowego (chyba najkorzystniejszego rozwiązania) trwa to nawet do tygodnia (więc nie martwcie się gdy po dwóch dniach nadal nie macie serwera).

Krok VI

Gdy już dojdzie na waszego maila wiadomość o aktywacji serwera, możecie się cieszyć własnym serwerem, prawdopodobnie dostaniecie 2 maile, jeden z informacją o aktywacji serwera, a drugi z hasłami do panelu, bazy msql itp.

P.S. Jeśli macie jeszcze jakieś pytanie dotyczące serwera na csrv.pl służę pomocą, pytanie piszcie na pw lub poniżej.

Jeśli się spodobało nie zapomnij zostawić mi "Lubię To!"

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Ja wam polece hosting mineserv.eu !

Oferta taka sama ale taniej !

Np. Serwer 20slot 1GB/ram za 30zł (promocja) takto za 40zł !

A na csrv.pl jest za 55zł !

A 40slotów za 80zł a na csrv.pl za 95zł !

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Zgadza się mineserv.eu jest tańszy i tam przechodzę jak mi się skończy termin na csrv.pl, a co do kolegi 3x up, to dziękuję za pomysł z tutorialem do panelu =) jutro się za niego wezmę, trzeba procenty zbić. W przyszłości zrobię podobny poradnik dotyczący mineserv.eu, no chyba że ktoś mnie uprzedzi.

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...