Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wedlug was lepsze?

0wodz

AUG VS M4A1  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. C0 LEPSZE ? ;)

• AUG
      4
    • M4A1
      21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie m4a1, dlaczego ? Poniewaz ma dosyc dobry dmg i co wazne dobra celnosc i maly recoil ;) Wd. mnie ta bron jest zblizona (nawet czasem lepsza) od famasa

99% idiotów czyta ten opis z ręką

na myszce xD już nie zdejmuj ZA PÓŹNO ^^

Opublikowano

m4a1 jest duzo lepsze, ma celownik i jest dla assulta xD

nie no, ma mniejszy odrzut i mi sie lepiej nim strzela ;)

graphic.png

Opublikowano

Szczerze, jak się ogarnie oby dwie bronie - to można powiedzieć, że trzymamy famasa.

'Co według nas lepsze'

Według Mnie : [M4A1]

Dlaczego ? - Ponieważ dobrze mi się to bronią gra i tyle nie będę pisał ze ta szybciej strzela a ta ... to zależy od Nas : )

A ty autorze tematu powinieneś na nubskim koncie wypróbować oby dwie bronie grając nimi dzień - dwa i zdecydować samemu którą bronią lepiej Ci się grało .

Opublikowano

Zdecydowanie M4A1. Dlaczego? Bo duży dmg, mniejszy recoil no i ma celownik i ogólnie lepiej gra się assaultem. Ja kiedyś biegałem z AUG fajnie mi nawet szło ale nie ma celownika więc dupa. Ja sobie radziłem tak, że na środek monitora przyklejałem kawałek karteczki. :P

Opublikowano

Jak dla mnie AUG :)

1. Dosyć duży dmg i rozrzut do ogarnięcia

2. Jednokrotne przybliżenie - bardzo pomocne

3. Jest małe zaskoczenie ponieważ gdy w dobie eventu sniper kojarzy sie z PSG i Draguonov'em. Oni są przygotowani na to że bedziesz campił na spocie a ty latasz po mapie i ich zdejmujesz :)

4. Jako celownik możesz przykleić kawałek papieru albo zrobić kropke zmywalnym markerem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...