Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ostatni Warn

xxxAROS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie :) czy jak juz dostalem warna na -50% wszystkiego to kolejnym razem bedzie ban na zawsze ???

A drugie pytanie czy jak nie bede logował sie na konto przez miesiąc to ominie mnie kara za bota?? Bo jak nie to wolę juz dostac po dup** i grac sobie juz teraz nie czekac miesiąca :)

Opublikowano

Posrańcie jebane .. ZBANOWALI mnie za nic.. Nie Bociłem. Czasami wszedłem zabić jakiegoś gracza.. Konto miało 2 ostrzeżenia..

A huja nie bociłem i BAN. JEBAĆ BUG POINT.

yolh.jpg
Opublikowano

dziś po 11 znów pobanowali/warnowali konta, każdemu, kto choć kilka godzin w tyg botował ;-)

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Zostałeś zidentyfikowany jako użytkownik korzystający z botów. Straciłeś następujące wartości:

• 50% punktów doświadczenia
  • 50% poważania
  • 50% kredytów
  • 100% z Twojego Jackpota
  • 100% energii wrót międzygalaktycznych

Ponadto w ciągu najbliższych 30 dni możesz zbierać skrzynki bonusowe i cargo tylko co 60 sekund.

Pozostaniesz zablokowany

Opublikowano

Dziś permanentnie zablokowano 480 kont nieuczciwych graczy.

Kolejne 4.100 kont zmieniło swój status na kolejny poziom w nowym systemie gradacji.

mozna dalej bocic juz nie banuja tak na ostro;d

Opublikowano

dziś po 11 znów pobanowali/warnowali konta, każdemu, kto choć kilka godzin w tyg botował ;-)

Ja mam od miesiące testowo nowe stadko... bocone różnie: KBotem za free max + PBDO i żadnego ostrzeżenia nie ma. A co dziwne niektóre stare konta oberwały ale nie dziś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...