Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolskaCraft Dedyk 24/h [FreeBulid] [NO PREMIUM I PREMIUM] 40 SLOTÓW

mamjh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W zupelnosci odradzam ten serwer. Admin o nazwie mamjh_2 zupalnie nie umie byc adminem. Uwaza ze zbieranie jablek z drzew to jest bugowanie gry i wlepil mi bana na 3godziny za to. serwer do bani 0/100 odradzam gry tutaj

Opublikowano

@up

Zgadzam się

1/10

27835391.jpg

"Ból... Najbardziej go nie chcemy ale najwięcej możemy się od niego nauczyć..."

League of legends:

Nick:Pawel1234567890

Region: EU West

Wins:443

LvL:30

Opublikowano

hah tylko dwóch jest niezadowolonych wbijać jest fajnie wszyscy podniecają się mob areną i nabijają sobie po 10 diaxowych mieczy

Opublikowano

@up

Nawet cie na serwerze nie widzialem ale to maly szczegul.

A odnosnie mamjh_2 dal ci bana bo mimo tego cie upomnial 2 razy oraz kilku graczy to ty dalej to robiles. Po uplywie 30 min gdy ci ban znikl to nadal to robiles wiec wlepil ci 3h zebys skumal ze to jest zabronione.

Opublikowano

Hmm zbierałem troszkę czasu na działkę, później prosiłem żeby mi ją dali, he i co? zrobili mnie w chu.. zabrali kasę i jeszcze mnie zbanować chcieli. Uśmiałem się jak nigdy dotąd. Serwer nie ogarnięty wszyscy klną jak chcą admini nie zwracają na to uwagi. negatyw

Opublikowano

Hmm zbierałem troszkę czasu na działkę, później prosiłem żeby mi ją dali, he i co? zrobili mnie w chu.. zabrali kasę i jeszcze mnie zbanować chcieli. Uśmiałem się jak nigdy dotąd. Serwer nie ogarnięty wszyscy klną jak chcą admini nie zwracają na to uwagi. negatyw

Ty chciałem nas w chu.. zrobic ;) Myślisz ,że kazdy jest głupi jak ty ;)

Pozdro & Poćwicz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no okej skoro zbieranie jablek z drzew jest zabronione to usuncie ten plugin a nie bo nieogarnieci jestescie w tym momencie. Serwer slaby administracja nieogarnieta. Latwo go hacknac i zaraz sie o tym pomysli

Opublikowano

no okej skoro zbieranie jablek z drzew jest zabronione to usuncie ten plugin a nie bo nieogarnieci jestescie w tym momencie. Serwer slaby administracja nieogarnieta. Latwo go hacknac i zaraz sie o tym pomysli

Gościu serwer stoi na craftserwe.pl jak zhackujesz całą serwerownie to jesteś moim bossem a co do jabłek to nie ma żadnego pluginu tylko same tak wypadaja na każdym serwerze Pozdro
Opublikowano

Serwer mi sie naprawde podoba gram 4 dni a już jestem kid modem

Miła administracja i gracze

oceniam 9/10 Pozdrawiam!!! :)

50 postów - Zrobione! :) 400 postów - W trakcie
100 postów - Zrobione! :) 500 postów - W trakcie
200 postów - W trakcie 750 postów - Może
300 postów - W trakcie 1000 postów - Chyba mnie coś xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...