Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czym się różni GladoR od Divine world.

ernest1401

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się zapytać ,czym się różni GladoR od Divine world..

Niby inni piszą ,że to samo glador jest stworzony na podstawie Divine.

Wszystko to samo tylko . Zauważyłem ,że expem i dropem się różni i jakbyście mogli podać mi oficjalną strone divinewordl s2...

Opublikowano

Strona DW nie działa obecnie. Na Gladorze jest lepszy system ulepszeń, nowe dungedony, więcej ulepszaczy, oponki w m1, alchemia, nowe wierzchowce.

Opublikowano

Na początku jest łatwo, ale... Z powodu, że jest wiele nowości to z lvl'em na lvl ulepszacze coraz trudniej zdobyć. Tzn. jak masz zbroje na 100, a na 180 to potrzeba do ulepszenia ciężej dostępne itemki. Tak samo z kd między +6, a +7,+8,+9. Po prostu nie jest to dokładnie 4Fun, lecz da się pobawić :).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Lepszy jest divine world Bo na nim jest latwiej , a ulepszacze?Idziesz na ww i dropisz proste :) z marmurkami i bufem xD

A pozatym te kd +9 to debilstwo !!!

Space%20Marines%20-%20Sygnatura%208.jpg

Opublikowano

na glador nie ma takich bugow jak na diven s2

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

na obu grałem i tak naprawdę lepszy jest Divine. dlaczego? bo nie ma tylu bufuw,miła atmosfera (nie jak na GladoR) oraz team jakoś się stara coś zrobić na serwie (na GladoR GA ma wy****** na serwer i tylko trzepie kase z IS)

DR5ChPt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...