Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nazwa Opscji W Hacku

NoNameW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Unl. Ammo. do tego jeszcze 0 dely i masz dobrego hacka ;]

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->Ja lubie placki ;D<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Mnie straszne byl kupuje vip za 10 zl numer 7285**3 nie warto bo oszustwo sprzedaje!!! angry.gif<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Opublikowano

omg te dzieci nie umieja szukac warn dla zalozyciela tematu by sie przydal

kurna pozatym w tym dziale to sie publikuje haki,mody i inne

a nie kurde pyta sie czy mozna to czy mozna tamto

Opublikowano

Zgadzam się z przedmówcą przez takich userów tego forum trudno doszukać się poszukiwanych informacji ponieważ zaśmiecają całe forum po pierwsze tym że piszą gdzie popadnie, po drugie nabijają w ten sposób posty a po trzecie nadają tematom nic nie znaczące nazwy jak np. pomoc. Dla takich osób powinny być warny.

A tak wracając do tematu jest to opcja unlimited ammo a opcja szukaj nie boli.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Dzieckiem jest każdy kto ma rodziców ;]

Po to jest to forum i ten dział żebym np. ja mógł się spytać o rzecz, którą nie wiem, lub nie jestem pewien.

Sami udowadniacie takimi postami (Dralus i razor130) , jacy jesteście żałośni.

Dziękuje tym co mi pomogli.

Opublikowano

Wiesz co niesprawiedliwie mnie posądasz po pomyśl co zrobiłbyś na moim miejscu gdy wchodzisz na forum a wszystko pozaśmiecane.

A nie mogłeś tego znaleść bo osoby nie przestrzegające regulaminu uniemożliwiają to. A pozatym nie mów że ci nie pomogłem bo napisałem jaka to opcja.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ale macie problemy on sie pytal w mu dajecie odpowiedz i tyle a nie jakis kur** neo dzieci , ban, itd. poprostu nie wiedzial i sie chcial dowiedziec a wy zaraz wyzywacie