Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bojowiec

Derynn^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Pytanko - W jaki czas ( i czy w ogóle ) da rade zrobić bojowca na waithacku i speedhacku na nowym serwerze z eq :

Rib +7 sr 18

Tygra +9

reszta +7/8

Pozdrawiam :)

Opublikowano

wątpie, bo może się zdarzyć, że nie znajdziesz tyle łuczników.

na speedhacku byłaby szansa, ale lepiej wziąść dobry team i zapewnić sobie powodzenie misji.

Opublikowano

Ja na solarze z eq takim sobie ribek +8 sr 20 smiertelka +8 1k pz i tam reszta po 500pz i tarcza bojowa +9 to zrobilem sobie sam misje...

mialem waithacka + speed hack ale predk. biegania daj sobie na 200 i mozesz probowac

powodzenia

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

A właśnie, że jest to ważne, jeżeli jest to np. szaman leczenie 35 lvl to nie da rady. Poziom i profesja ma tu duże znaczenie.

no szaman leczenie 35lv z ribem +7 sr 18 :* pozdro

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Możliwe ,że dasz radę .. ale mi głównie jak ktoś pomagał to 1 lub 2 osoby i nikt więcej więc masz szanse zrobić sam , ale lepiej by było jak by ktoś ci pomógł . nie mówimy tu o pełnym pt , tylko o jednej czy dwóch osobach . Ogłaszaj się na All czy ktoś ci pomoże za darmo to nawet kasy nie stracisz ;d (grasz na nowym serv. to tam kasa potrzebna :D )

bleach%20tag.png
Opublikowano

Lepiej weź kogoś ze sobą, lepiej mieć ze sobą kogoś niż chodzić samemu i bić.

Tak jest pewniej. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

jak chcesz robic samemu to tylko w czwartek po restarcie serwa bo nowy serw duzo ludzi robi boja a w czwartek jeszcze nie zdaza all wybic ;) to tak jak napisalem to powinnes dac rade

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

ja z kumplem tera robilem we 2 na wh i sh i to ja mialem eq +6 okrogla glewia+9 xD i tygra+9 m1 aura i berek m2 i jakos wybilem wiecej od niego a on z fms i eq+9 wiec jak dla mnie wez se kumpla i dasz rade daj mu jakies eq ale muszi miec min 40 lvl i bedzie git

Opublikowano

Przepraszam , za nie udzielanie się :)

Level no wiadomo , 35, trzeba jak najszybciej :) A profesja to Bodziak , typowy pod dropa . Eq znacie . Waithack od Kamera , a SH na 200 najprawdopodobniej ...

Dziękuję wszystkim , którzy się wypowiedzieli :)

Pozdrawiam i każdy po lajku

@EDIT , zabrakło lajków , jutro reszta :)

Opublikowano

Na 35 poziomie, z tygrysią zbroją - niestety nie masz szans. Potrzebujesz co najmniej 2 [ dwóch ] osób, najlepiej Wojownik Body lub Sura WP gdyż są to najlepsze postacie do tego typu zadań.

Opublikowano

Na 35 poziomie, z tygrysią zbroją - niestety nie masz szans. Potrzebujesz co najmniej 2 [ dwóch ] osób, najlepiej Wojownik Body lub Sura WP gdyż są to najlepsze postacie do tego typu zadań.

Ale ta tygrysia jest +9, czy to ma znaczenie ?

Oczywiście , jeśli trzeba będzie wziąć więcej osób , tak też uczynie . Powiedzmy za pomoc po 500k , 1/5 płatna przed misją . Czy to dobry pomysł ?

Opublikowano

Ale ta tygrysia jest +9, czy to ma znaczenie ?

Może i jest +9 lecz i ona nie wystarcza.

Oczywiście , jeśli trzeba będzie wziąć więcej osób , tak też uczynie . Powiedzmy za pomoc po 500k , 1/5 płatna przed misją . Czy to dobry pomysł ?

Sam tyle płaciłem, ale zacznij od 400k, jak nikt się nie zgłosi daj 500k. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Z ubiciem problemów mieć nie będzie, mimo to samemu ciężko jest znaleźć tylu łuczników w tak krótkim czasie.

Polecam to wykonać w pt.

sygnadlateamu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...