Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Najlepszy samochód do tuningu(mechanicznego)

ziombel95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Czy ktoś może mi dać liste najlepszych samochodów na t3 za boosty ? Kupiłem ccs,murcielago lp640,911 carrera s,lfa,zonfa f,evora,mustang rtr-x, i kupiłem też duuużo części. i mój problem polega na tym. Część włożyłem do CCS a ich chyba nie da się spowrotem wyjąć do magazynu ? Zostało mi kilka jeszcze bardzo dobrych części i niektóre są lepsze od tych co są już włożone do CCS i teraz mam pytanie do was..w który z tych samochodów najbardziej opłaca się inwestować i który jest waszym zdaniem najlepszy? Jakbyście mogli jeszcze każdą odpowiedź poprzeć argumentami byłbym wdzięczny. Za odpowiedzi będe bardzo wdzięczny lub rozdawał + albo 5 jak kto woli. Dziękuje z góry :)

Opublikowano

Z podanych wozów, według mnie najbardziej opłaca się inwestować w Lamborghini Murcielago LP640, CCX jest lepszy statami, ale jest to słabszy samochód. Z podanych wozów nie jeździłem tylko Carrerą, ale niespecjalnie podoba mi się ten samochód. Tak więc według mnie najlepiej zainwestować w lambo, ma doskanałe parametry, najlepszy wóz w grze, jak szukasz jeszcze jakiegoś nowego wozu, to zobacz McLarena MP4-12C, naprawdę świetna maszyna. Jutro rozwinę bardziej swoją wypowiedź, teraz jestem wykończony, późno już;p.

Opublikowano

Tak jak kolega wyzej z podanych aut najlepszym wyborem będzie lamborghini murcialego. Na samych pro częściach auto ma bardzo duzy v-max:403, ogromny impuls nitro, dobre sterowanie. Naprawdę polecam to auto.

Co do CCX tez go mam na samych pro częściach: przyspieszenie porównywalne z lamborghini, lecz troszkę lepsze, v-max 377, sterowanie mocno słabe. Więc tego jajca nie polecam, bo stoi u mnie i się kurzy.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Zgadzam się z kolegami wyżej,warto włożyć w Lambo bo się lepiej opłaca.Fakt CCX ma lepsze statystyki ale to nie zawsze się liczy a do tego ma gorszą sterowność.Możesz też włożyć części do Zondy - ma dobrą sterowność i dobre osiągi więc opłaca się też w niego coś włożyć.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...