Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][NA] Jak zalogować się do CF'a NA przy pomocy Hot Spot

kowar123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi o to że teraz po tym zakazie że łapią IP a i propo zamula mi gra przy hot spocie

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ale ping strasznie skacze w grze.Jasne.Tak samo mam 50max ale sa skoki ping do 1000+ i to nie przez chwile.Tylko trzyma tak wiekszosc gry ;((

mca.png
Opublikowano

nie powiedziałem że macie tego używać tylko że jest taki sposób do tych co zakładają nowe konta. i zechca pograć na NA

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ta ale wiesz nie moge defusowac bomby (tak zamula) i nielubie jak się wszystko zacina ( strzelasz do kogos kogo już tam niema ) wole grać na EU

nieregulaminowa sygna

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem, bo gdy zrobie co to nalezy (zainstaluje i włącze ) to mi dalej pisze i niemoge sie zalogować prosze o pomoc ; ]

Za pomoc duzyyy likee

Opublikowano

Hm kurde ten sposób mi działa... :P Ale jak próbowałem przez PlatinumHideIp to nie szło. :P Tylko właśnie jest ten ból, że strasznie laguje i ping rośnie do ponad 1500-2000ms. 8S Zawiesza grę i finish... Po grze. :P

xKaMaSx

exMod

Memory

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...