Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno Serwera

kewink8pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka podacie jakieś strony na których hostują serwerami minecraft.

Na których można mieć przynajmniej 80 slotów i 4 gb ram.

Czekam ... Dam Like'a :D :D

Opublikowano

nie poiecam craftserve.pl, administracja ma Cię w dupie... zero pomocy z ich strony a serwer dostajesz z tydzien po dotarciu pieniędzy na ich konto...

x

Opublikowano

A nie taniej ci wyjdzie kupno dedyka?

4 GB w Sored tj. 140 zł.

Jeżeli chcesz, żeby 80 slotów chodziło bez lagów, to potrzebujesz co najmniej 6 GB ram. Dedyk w kimsufi kosztuje 190 zł, masz tam 16 GB ram. Już można szaleć do 150 slotów spokojnie, nawet kilka serwerów. Teraz wszystkim polecam kimsufi, bo mają promocję, i nie płaci się opłaty instalacyjnej. :) Jeżeli się nie znasz na dedykach nic nie szkodzi, pomogę ci w instalacji.

Pozdrawiam, Damian.

sygnaturkazx.png

Opublikowano

Ok ale podajcie mi jakieś inne strony :P

@EDIT Up masz like'a

@EDIT Kukis słuchaj ale jak tam mi pisze dostępność to np. 1 godzina to oznacza że tylko 1 godzinę będzie mi chodził serwer ?

@EDIT Kolejny :P Kukis jak narazie to nie zakładam serwera patrzę tylko oferty i coś to jest drogie a ja kasy nie mam :P

Opublikowano

polecam mineserv.eu, ja czekam aż mi się skończy serwer na csrv.pl i wykupuje tam, o wiele tańsze, ts za free, panel prosty w obsłudze

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

gameserv.pl

Administracja znakomita, koleś prawie cały dzień na gg siedzi

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

OlsenCraft@

A jaki byś mi radził kupić serwer

Bronze, Silver, Gold czy Diamond ?

Albo czy może jest jakaś profesjonalna oferta ? bo Diamond ma mało slotów

Opublikowano

no w sumie to diamond to chyba ich najlepsza oferta, ja kupuje w przyszłym miesiącu ofertę gold, ponieważ teraz jeszcze mam serwer na csrv.pl, ale pewnie gdybyś się z nimi skontaktował to dostałbyś jakąś ofertę z większą ilością slotów, poprostu się z nimi skontaktuj, a jeśli nie to pozostaje ci oferta glass na csrv.pl. No ale oni niestety niezbyt się interesują nami, klientami, aktywacja serwera trwa często około tygodnia, a tu ponoć z tego co na stronie pisze to do 15minut.

To tyle z mojej strony, jeśli byś chciał to mogę ci napisać jak kupie.

Pozdrawiam OlsenCraft

P.S. Jaki to ma być serwer?? Fb+Rp?? Jak już aktywujesz to napisz ip :)

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

@EDIT Kukis słuchaj ale jak tam mi pisze dostępność to np. 1 godzina to oznacza że tylko 1 godzinę będzie mi chodził serwer ?

@EDIT Kolejny :P Kukis jak narazie to nie zakładam serwera patrzę tylko oferty i coś to jest drogie a ja kasy nie mam :P

Witaj, dostępność oznacza, że po zaksięgowaniu wpłaty możesz dostać serwer nawet po jednej godzinie.

Jeżeli chcesz coś tanio i profesjonalnie to zapraszam do mnie, posiadam swoje maszyny w Kimsufi i nie będziesz musiał kupować całej dla siebie, jak chcesz 80 slotów. Pomagam w instalacji i jestem dostępny cały dzień na GG do Twojej dyspozycji.

GG: 218830

Opublikowano

Kup diamond doladuj crafty na 2 server diamond napisz do nich a zwieksza ci sloty o 100% czyli beda 2 serwery diamond w 1.

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Kup diamond doladuj crafty na 2 server diamond napisz do nich a zwieksza ci sloty o 100% czyli beda 2 serwery diamond w 1.

I gdzie jest tutaj opłacalność? 80 slotów za 190 zł na strasznie zapychanych maszynach? Nie ma mowy o stabilności przy 80 graczach z pluginami, po prostu nie ma takiej opcji.

Opublikowano

A u mnie 80 slotów - 100 zł, ale i tak można wynegocjować mniejszą cenę. :)

Opublikowano

Chodzi mu oczywiście o serwer dedykowany, ale nie opłaci Ci się kupować całej maszyny za minimum 260 zł. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...