Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przedłużanie umowy

wojberry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Jestem w sieci T-Mobile i umowa kończy mi się pod koniec czerwca.

Czy da radę jakoś wcześniej przedłużyć umowę i dostać nowy telefon?

I jak wcześnie można to zrobić?

Słyszałem, że można to zrobić już pół roku przed końcem umowy, więc mógłbym już teraz.

Proszę o odpowiedzi.

League of Legends

Opublikowano

Nie wiem jak masz w T-mobile, ale w Plusie mam coś takiego, jeśli doładowałem telefon X* razy to kończy mi się umowa i mogę ją przedłużyć bądź zerwać.

Warto zapytać, masz abonament?

X* - ilość doładowań.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Mama zawsze robi tak w Plusie że pod koniec umowy np.3 Miesiące przed wysyła Im pisemko ze będzie chciała zrezygnować.

Po kilku dniach od razu telefon od nich z Warszawy żeby nie rezygnowała to dadzą więcej minut i nowy telefon wcześniej :D

Może z T-Mobile tak samo da się zrobić trzeba ich postraszyć że klienta stracą :D

Opublikowano

Glupoty opowiadacie i nie wprowadzajcie go w blad .

Jezelisz masz na abonament i chcesz przedluzyc umowe i wziasc nowy telefon to 1 miesiac przed koncem

Jezeli chcesz z Abonamentu przejsc na MIX to sie nie da musisz nowa umowe zrobic

Opublikowano

Mama zawsze robi tak w Plusie że pod koniec umowy np.3 Miesiące przed wysyła Im pisemko ze będzie chciała zrezygnować.

Po kilku dniach od razu telefon od nich z Warszawy żeby nie rezygnowała to dadzą więcej minut i nowy telefon wcześniej :D

Może z T-Mobile tak samo da się zrobić trzeba ich postraszyć że klienta stracą :D

T-Mobile ma to głęboko w dupie czy stracą czy nie fajnie było jak era była a teraz to na wszystko leją i czekają na kase

Opublikowano

jak masz na karte dostaniesz nowy telefon tylko jeśli przejdziesz na abonament stały albo MIX , można to zrobić kiedy się tylko chce

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jak masz na karte dostaniesz nowy telefon tylko jeśli przejdziesz na abonament stały albo MIX , można to zrobić kiedy się tylko chce

dodam tylko ze niemozna przejsc z abonamentu na MIX a jak chcesz przejsc na karte to musisz napisac jakies pismo do nich.

Telefon dostaje sie tylko przy Abonamencie i MIX

Opublikowano

Ja mam w T-Mobile numer, abonament podpisant bodajże 5 marca, w tym roku wymiane mam a dzwonili do mnie już w grudniu o wymiane, a tydzień temu dostałem smsa o jakis promocjach bo konczy mi sie abonament a osobiście jutro już bede miał nowy telefonik od nich <3

Opublikowano

Chłopie gdy umowa Ci się z T-Mobile skończy rozwiąż ją i weź z Playa . Poczytaj troszkę o nim i się zastanów.

Ogólnie, moim zdaniem Play najlepsza sieć, oczywiście jeżeli weźmiesz telefon za 1 zł na umowę na X lat .

Pozdro :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...