Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pba47. Kto, co i jak.

pawbor48

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kim jest ten człek. Czyli Pba47. Zapewne widzieliście filmik na yt który Pba lub niejaki *Kuba* zamieścił na swoim profilu o skromnej i skrytej nazwie Pba4747 który krytykował moją osobę i mój piękny klan. Do rzeczy. Pba, sądził że jest tylko po to w klanie aby giftować innym rzeczy za NX. Tak w połowie tak było, lecz też chłopak od nas dostawał gifty w postaci gp i doładowania. Zapewne zastanawiacie się skąd ten człek ma tak dużo nx? Właśnie zamierzam przedstawić jak on je zdobywa. Mini-tutek:

1. Zdobyć Wideo-Cam z laską która bawi się przed kamerką.

2. Ładnie go uciąć, wiecie jak. Tam gdzie macha ręką, tam gdzie pisze i tam gdzie to robi xD.

3. Znaleźć dobry chat z *dupkami* którzy dadzą się nabrać. Polecane onet itp. Chyba że znasz angielski. ;3

4. Use manycam.

5. Pokaz za sms lub paypal.

6. Zamów nx.

Oto cały sposób w jaki Pba zdobywał nx. Dlatego bez skrupułów wyciągaliśmy od niego nx. Sam robił coś złego. Więc wiecie sami. A teraz wiecie że on nie jest super koleś i super bogaty xD. Po prostu low-kid. O co się z nim pokłóciłem? Hehe ? Bo powiedziałem że wiem kto wchodzi na konto kolegi _-Spook-_. Prosta odpowiedz! Koles kupił na allegro bez danych konto więc kto wchodzi?! Poprzedni właściciel xD. lol2.

link do filmiku

http://www.youtube.com/watch?v=21GwF9roOpQ&feature=related

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Specjalista
Opublikowano

e tam

szczerze mówiąc wisi mi to

a z osłuchania wiem ze pba to jakiś dzieciak co tyle inwestuje w nx a niepotrafi grać...

kocham takich, a szczególnie niemców, biore zestaw za GP P90 + M4A1, do tego kilka granatów i miny, jadę ich jak chcę a oni płaczą że hacker

pewnie podobnie jest z nim (kocham to, widzi że LTC a wyzywa od hackerów)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

I o co chodzi w tym temacie ? Masz podniete ze potrafisz obrazić innych ? I sam jesteś dzieckiem skoro prosisz innych aby ci doladowali nx'y w grze.

98216321103540315785.jpg

Opublikowano

hehe co do niemców to najlepsze jest jak wejdą w miny i piszą fk noob albo L2P wtedy mam beke.A tak pozatym chyba nikt tego filmiku nie oglądał i go to zbytnio nie interesuje

Opublikowano

o jeju, jejuj, czarodzieju. co mnie obchodzi jakiś random o którym nie słyszałem i zapewne nie tylko ja...

Topic całkowicie zbędny.

do kosza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...