Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy jest .Net Framework 2.0 dla Windows XP SP3?

Paczuch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie dawno temu zainstalowałem Service Pack 3 dla systemu Windows XP. Problem tkwi, że nie współpracuje SP3 z .Net Framework 2.0, poprzez co nie mogę uruchomić NFS: World czy nawet xFire. Szukałem w Google pod różnymi frazami, lecz oczywiście było tylko pod SP2, więc mam dwa pytania.

1. Czy w ogóle istnieje ta wersja .Net Framework na SP3?

2. Czy mogę na SP3 zainstalować SP2 i w jaki sposób?

Z góry dziękuje, za przydatną odp. oczywiście "Lubie To".

10906.png

Opublikowano

działa na każdym bez problemu , wszystkie nowe zawierają w sobie wydania starsze. jakikolwiek zainstalujesz będzie tak jak należy bo 2 jest zawarty w aktualizacji 3.5 wraz z SP3

zresztą jak chcesz zainstalować SP2 to musisz usunąć wszystkie wyższe wersje czyli SP3 całkowicie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Wersja 4 będzie również działać jak każda nowsza wersja.

http://www.microsoft.com/downloads/pl-pl/details.aspx?familyid=9cfb2d51-5ff4-4491-b0e5-b386f32c0992&displaylang=pl

Nie musi być konkretnie Framework 2.(lecz jest on wymogiem minimalnym)

Opublikowano

Hmm... nie wiecie jak odinstalować całkiem SP3, bo nie tylko te sprawia problemy.

Czasami się lubi wieszać, chce właśnie zainstalować SP2 bo z tą wersją nie miałem problemów, wszystko ładnie, płynnie.

10906.png

Opublikowano

normalnie w dodaj usuń programy jest do usunięcia

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Mając SP3 masz SP2 + dodatkowe poprawki.

Problemy nie są spowodowane sp3 tylko czymś innym. Wiesza się - Blue Screen czy zwykła zwiecha ?

Są zaciny, Blue Screen nie mam, mam jedynie standardową zawieche np. gram coś, lecz tu nagle mega lag, lub nawet jak siedze na przeglądarce. Jak miałem SP2 nie miałem takich kłopotów.

@UP Dzięki, jak coś zobaczę tam.

10906.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...