Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Black Ops Zombies - podzielony ekran na 4 graczy!

adi99812

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Trick, który zaraz opiszę jest już znany, więc proszę nie pisać info "omgwtf każdy już o tym wie".

Więc, potrzebujemy oczywiście Xbox'a, Black Ops (nie spatchowanego), minimum 3 pady oraz minimum 3 profile Xbox 360 (w zależności od liczby padów).

1. Wchodzimy do dashboardu Xbox'a.

2. Odpalamy 2 pady i logujemy się nimi, resztę padów też odpalamy, ale się nie logujemy.

3. Włączamy Black Ops.

4. Musimy mieć oblokowane Dead Ops Arcade (

). Jak ktoś nie rozumie Angielskiego, to jego problem.

5. Wchodzimy w Zombies, potem Split Screen (podzielony ekran).

6. Zmieniamy mapę na Dead Ops Arcade (Operacja Sztywniak).

7. Podczas chillowego demka logujemy szybko 2 niezalogowane pady na wcześniej przygotowane profile.

8. Po demku powinna pojawić się informacja, że stan logowania uległ zmianie.

9. Wchodzimy w Zombies, Split Screen i wybieramy mapę dla 2 graczy.

10. Jeżeli mapka się załaduje, i ekran będzie podzielony tak jak chcieliśmy (3 lub 4), wszystko wykonaliśmy dobrze i możemy już grać.

Podczas gry w 4 może nam się zawiesić konsola. U mnie tak było - Xbox 360 Arcade, przerobiona na LT+2.0, kupiona w maju 2009. U kumpla na slimie nie zawiesiło się nawet po 3 godzinkach.

Wiem, że nieestetyczne, robiłem na szybko, a zainspirował mnie zamknięty topic z pytaniem jak zagrać w 4 w zombiaki.

Dzięki za przeczytanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...