Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić za 3000 rp ?

Adrian.R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar 1 raz zakupić rp

pytanie co kupić co najbardziej m isie bendzie opłacało?

talon.pngNazwa - kiszek1111

LvL - 21 (Rośnie)

Opublikowano

To zależy ile masz wolnego czasu, jeżeli dużo to kup Dopalacze na PZ i PD(14 i 7dni), jeżeli mniej czasu to na pojedyncze wygrane(x10), lecz lepiej opłaca się zakupić na kilkanaście dni w tym przypadku na 14 i 7. Skórki kupuje się tylko dla "szpan", więc moim zdaniem jest to wydawanie pieniędzy na marne.

Opublikowano

Tak jak pan UP. Jeżeli masz dużo czasu - boost na dni, jeżeli nie - boost na wygrane. A jeżeli na prawdę zależy Ci na jakimś championie to kup go za RP, ale wolałym rozegrać te kilka gier, nazbierać IP i kupić. Mając tyle RP szkoda wydawać na bohaterów. A skiny - moim zdaniem - są niepotrzebnym wydatkiem.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Ja kupuje runy za PZ a championów za RP, tak jak koledzy up, jak masz czas to w weekend kupujesz boosta do PZ na czas, na dzien rozegrasz jakies 15 gier na dominion, dostajesz boosta za winy i lose wiec sie oplaca. Nie kupuj skina bo to strata forsy a tylko zmienia wyglad.

PS. First win, bardzo dluga gra na SR (~55min), IP Boost i dostajesz 320+ IP za jedna gre, ale ten first win to raz na 22h ( albo 24? zauwazylem ze chyba 22 ;P )

Opublikowano

a ja tam boosty dostaje za refy bije 5lvl (5 meczy) dostaje 4 bosty na exp i pz wiec luz. Ja bym kupował skiny ew championy przecenione za 480 cos tam riotów (mowie o tych co stoja za 6.3k pz) bo troche zmudno sie to zbiera a pz to na runki ;]

Opublikowano

@topic

kup sobie jakąś skórke lub championa na przecenie.

Jeśli nie robisz referów możesz sobie kupić boosty na np 10 win lecz to jest nie opłacalne.

@gamus to po co są skórki według ciebie i po co możesz je kupić ?

Przeważnie kupujesz do skórke do swojego ulubionego chempa lub poprostu skórke na przecienie.

Według mnie pomysł z boostami jest do kitu. Szkoda rp.

Opublikowano

@up

Zwykły użytkownik dostał by za taki post warna...

@topic

Kupuj postacie, ale tylko jak są w przecenie.

Btw:

Lepiej kupić bost na ip czy postać za rp ? Na czym się lepiej wyjdzie ?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@Na czasowym booście bo za IP mozesz jeszcze kupic runy a za RP tylko lipne skiny. Z 2 dni pozbierasz 6300IP jak grasz caly dzien i jeszcze ci zostanie RP.

@Farex nie nabijaj sobie postow hmm?

@3up Przeciez napisalem 22h -.-

Opublikowano

Kupuj Champów na przecenach, wtedy IP będziesz miał na runki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...