Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezenty Metin2

NeitraX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Od czego zależą te prezenty na Metinie? Bo ja miałem tylko na 3 kontach a mam ich 50, kumpel ma 20 kont i na wszystkich może odebrać prezenty. O co z tym biega? Za pomoc polecą lajki.

Opublikowano

Jak to możliwe, jak w 1 dniu utworzyłem 15 kont i tylko 1 z kont dostało prezent. Pozostałe 14 nie mogą odebrać prezentów.

Opublikowano

Nie ma wymagań lvl ale musi być spełniona data utworzenia konta, np. kiedyś zrobiłeś 30.10.2011 konto 1 lvl nie grałeś i miałeś prezent, a jakbyś zrobił 30.12.2011 to raczej tego prezentu już być nie otrzymał :]

Opublikowano

Ja prezenty dostałem na 25 kontach które, założyłem jakoś 1 dzień przed tegoroczna tombola czyli ok 14-15.01.12, lecz na koncie które było utworzone rok temu prezentu niema :/ napisz o supportu oni ci tam odpowiedzą na pytanie dlaczego nie dostales prezentu na reszte kont.

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Zależy kiedy zrobiłeś postać na tym koncie, jak przed tombolą to masz, a jak nie to nie masz.

Bo ja miałem puste konto i zrobiłem w czasie tomboli i normalnie tombole miałem wszystko, ale potem prezentu nie dostałem :/

Opublikowano

Cytat członka teamu z forum:

Prezenty, o których wspominaliśmy, przyznawane są dla kont aktywnych. W związku z tym, otrzymują je tylko postacie, aktywne przed 17.01.2012r w przeciągu ostatnich 40 dni. Jeśli Twoje konto było nieaktywne przez ten czas, lub po praz pierwszy pojawiło się w grze dnia 17 stycznia to niestety nie przysługuje Ci prezent.

Jest to forma wyróżnienia graczy aktywnych.

I wszystko jasne ;)

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...